Proef de sfeer van Alkmaar

Alkmaar is de locatie waar we je uitdagen om het beste van jezelf te laten zien. Ben jij nieuwsgierig hoe de locatie eruitziet en waarom onze studenten graag in Alkmaar studeren? Bekijk dan snel onze video's en lees de artikelen over de toffe projecten.

Ontdek opleidingen in Alkmaar

Live in contact komen met onze opleidingen?

Dat kan tijdens de Online Open Dag op 10 april!

Meld je aan

Bekijk de virtuele tour van Inholland Alkmaar

Studenten vertellen


Benieuwd hoe studenten hun studiekeuze hebben gemaakt? Studenten van Inholland Alkmaar vertellen een persoonlijk verhaal achter hun studiekeuze. 

Sin leidt je rond


Inholland-vlogger Sin studeert bij Inholland Alkmaar. In deze vlog laat ze je de veelzijdige en duurzame locatie zien!

Eerdere Open Dag


Kijk mee hoe de sfeer was bij onze Open Dag van vorig jaar. Onze hogeschool kent een open sfeer met veel aandacht voor jou als student. 

Introweek 2019 terugkijken


A.S.V. Omnivas is de studentenvereniging van Inholland Alkmaar. Ze organiseren allerlei gezellige activiteiten, zoals de introductieweek.

A.S.V. Omnivas & SooS Alkmaar

Wist jij dat Inholland Alkmaar naast een studentenvereniging ook een studentencafé heeft? Omnivas organiseert de introductieweek, gezellige feestjes en verschillende dispuutactiviteiten. Voor iets te drinken, ga je naar de SooS. Relax daar van je schoolwerk óf ga gezellig borrelen. We hopen dat we snel weer volledig open kunnen. Onze studenten staan voor je klaar!

Succesvol netwerken


Bekijk hoe studievereniging BFL studenten Business Studies, Acountancy en Finance & Control helpt bij het vinden van een stageplaats tijdens Connect2Business. 

Mix & Match stage event

Naast Connect2Business organiseren studieverenigingen ook andere stage-events, zoals Mix & Match. Dit event is al jarenlang een succes-event van studievereniging Technische Bedrijfskunde. Meer dan 80 bedrijven maken kennis met studenten, en vice versa natuurlijk. Wie weet ben jij de volgende die hier een uitdagende en leerzame stage vindt.

Studieverenigingen

Naast studentenvereniging Omnivas zijn er ook drie studieverenigingen in Alkmaar. Dit zijn de studievereniging Technische Bedrijfskunde (sv TBK), de studievereniging BIMTI en de studievereniging Business Finance & Law (SV-BFL). Het doel van de verenigingen is het verbreden van de kennis en het netwerk van studenten.

Onze toffe projecten

Beluister de Online Open Dag radio-uitzending

Met host Rudy Nicola

Beluister de uitzending

Heb je vragen over studeren bij Inholland?

Wij helpen je graag!