Proef de sfeer van Alkmaar

Alkmaar is de locatie waar we je uitdagen om het beste van jezelf te laten zien. Ben jij nieuwsgierig hoe de locatie eruitziet en waarom onze studenten graag in Alkmaar studeren? Bekijk dan snel onze video's en lees de artikelen over de toffe projecten.

Ontdek opleidingen in Alkmaar

Bekijk de virtuele tour van Inholland Alkmaar

Alkmaar Live terugkijken

 
Proef de sfeer van onze hogeschool via de eerste editie van Alkmaar Live! We begrijpen dat je het liefst écht een rondje door het gebouw wilt lopen. We hopen dat je via deze video toch een beetje kunt proeven van de gezellige sfeer bij ons, het studentenleven en de leuke en uitdagende projecten waaraan je bij ons kunt werken. Deze opname hebben we op 4 maart 2021 opgenomen en duurt een klein half uurtje. Veel kijkplezier!

Studenten vertellen


Benieuwd hoe studenten hun studiekeuze hebben gemaakt? Studenten van Inholland Alkmaar vertellen een persoonlijk verhaal achter hun studiekeuze. 

Sin leidt je rond


Inholland-vlogger Sin studeert bij Inholland Alkmaar. In deze vlog laat ze je de veelzijdige en duurzame locatie zien!

Eerdere Open Dag


Kijk mee hoe de sfeer was bij onze Open Dag van vorig jaar. Onze hogeschool kent een open sfeer met veel aandacht voor jou als student. 

Introweek 2019 terugkijken


A.S.V. Omnivas is de studentenvereniging van Inholland Alkmaar. Ze organiseren allerlei gezellige activiteiten, zoals de introductieweek.

A.S.V. Omnivas & SooS Alkmaar

Wist jij dat Inholland Alkmaar naast een studentenvereniging ook een studentencafé heeft? Omnivas organiseert de introductieweek, gezellige feestjes en verschillende dispuutactiviteiten. Voor iets te drinken, ga je naar de SooS. Relax daar van je schoolwerk óf ga gezellig borrelen. We hopen dat we snel weer volledig open kunnen. Onze studenten staan voor je klaar!

Succesvol netwerken


Bekijk hoe studievereniging BFL studenten Business Studies, Acountancy en Finance & Control helpt bij het vinden van een stageplaats tijdens Connect2Business. 

Mix & Match stage event

Naast Connect2Business organiseren studieverenigingen ook andere stage-events, zoals Mix & Match. Dit event is al jarenlang een succes-event van studievereniging Technische Bedrijfskunde. Meer dan 80 bedrijven maken kennis met studenten, en vice versa natuurlijk. Wie weet ben jij de volgende die hier een uitdagende en leerzame stage vindt.

Studieverenigingen

Naast studentenvereniging Omnivas zijn er ook drie studieverenigingen in Alkmaar. Dit zijn de studievereniging Technische Bedrijfskunde (sv TBK), de studievereniging BIMTI en de studievereniging Business Finance & Law (SV-BFL). Het doel van de verenigingen is het verbreden van de kennis en het netwerk van studenten.

Meer Alkmaarse video's bekijken

Bekijk ons YouTube-kanaal met al onze video’s over: ontdek de hogeschool, studeren in Alkmaar, evenementen, ontdek de werelden van…, en wat je na een hbo-studie kunt doen.

Ga naar ons YouTube-kanaal

Onze toffe projecten

Beluister de Online Open Dag radio-uitzending

Met host Rudy Nicola

Beluister de uitzending

Heb je vragen over studeren bij Inholland?

Wij helpen je graag!