Proef de sfeer van Delft

Delft is dé locatie waar je tijdens je opleiding al meewerkt aan een toekomstbestendig, duurzaam en gezond Nederland. Vanaf het begin van je opleiding werk je samen met andere studenten aan echte bedrijfsopdrachten. Je leert je studiegenoten door en door kennen. Dit merk je aan de ongedwongen, vriendschappelijke sfeer die er heerst op Inholland Delft.

Ontdek de opleidingen in Delft

Bekijk de virtuele tour van Inholland Delft

Sustainable College Tour


De Sustainable College Tour is het jaarlijkse duurzaamheidsevenement van Inholland Delft met gastcolleges, workshops en een drukke, sfeervolle bedrijvenmarkt. Voor studenten een mooie kans om te lobbyen naar die een unieke stage- of afstudeeropdracht. Bedrijven kunnen laten zien welke uitdagingen er liggen en met studenten brainstormen over eventuele oplossingen.

Studentenleven


Delft is een leuke studentenstad met gezellige uitgaansgelegenheden en natuurlijk veel historische bezienswaardigheden. De studententijd in Delft luiden we in met het Eerstejaarsweekend (EJW), georganiseerd door de studieverenigingen S.V. FMC en V.S.V. Sipke Wynia, en het bestuur van de Ontvangstweek Delft (OWee). Tijdens het EJW en OWee ontmoet je medestudenten, maak je nieuwe vrienden en leer je alles over Delft studentenstad.

Het beste uit jezelf halen


Bij Inholland Delft krijg je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen. Zo kon Rosey zich kwalificeren voor de Olympische Spelen en kon Desiree aan de slag bij de Inholland Innovation Studio met Apro. Zij onderzocht een specifieke toepassing van 3D-printing in de diergezondheidszorg.

Ben je een echte teamplayer?
Dan kun je aansluiten bij bestaande studententeams zoals Team Apollo en Team Aquilo.

Meer inspirerende studentenprojecten zien?
Ga naar Wij Inholland

Beluister de Online Open Dag radio-uitzending

Met host Rudy Nicola

Beluister de uitzending

Heb je vragen over studeren bij Inholland?

Wij helpen je graag!