Proef de sfeer van Haarlem

Welkom bij Inholland Haarlem! Maak online kennis met onze locatie, studenten en de stad Haarlem. Persoonlijk, betrokken en sfeervol. Daar staan wij voor! Als je bij ons gaat studeren, voel je je snel thuis door het nauwe contact met je docenten en medestudenten. Ontdek alvast deze sfeer in de virtuele rondleiding en de video's gemaakt door onze studenten.

Ontdek de opleidingen in Haarlem

Krijg een virtuele rondleiding van onze student Shana


Van voortgezet onderwijs naar hbo?

Hoe kijk je aan tegen studeren aan het hbo? Wat zijn de grootste verschillen tussen havo/vwo en hbo? Hoe hebben onze studenten de overgang van havo/vwo naar hbo ervaren? En hoe hebben zij dit aangepakt? Ze geven je graag een paar tips.


Van mbo naar hbo?

Als je kiest om door te studeren na het mbo, welke verschillen zijn er dan tussen mbo en hbo? Ga je voor een voltijd hbo-opleiding van 4 jaar of voor een Associate degree van 2 jaar? Onze studenten vertellen hoe zij hun overgang ervaren.


Wil jij hierna Proefstuderen?

In deze video beantwoordt Abigail, onze Tourism-student, al jouw vragen over Proefstuderen.

Afgestudeerde Sportkunde

Ivo de Ruijter

"Docenten kijken verder dan alleen de studie. Ze luisteren, denken met je mee en bieden je wat jij op dat moment nodig hebt."

Lees zijn verhaal

Student Social Work

Jeruscha de Wilde

"Het is de sfeer hier, en dat de docenten je bij naam kennen. Zelfs al na het proefstuderen! Ze zijn echt in je geïnteresseerd en altijd bereid je te helpen, of je nu les van ze hebt of niet."

Lees meer over haar opleiding


Ontmoet onze studieverenigingen

Kom meer te weten over onze studieverenigingen tijdens deze verenigingenquiz in studentencafé ’t Gildt. Kijk je mee?


Maak kennis met onze studentenverenigingen

Lijkt het jou leuk om je aan te sluiten bij een studenten-vereniging? We laten je in deze video kennismaken met de drie verenigingen in Haarlem.


Ontdek de hotspots van Haarlem

Ben je nieuw in Haarlem? Dan mag je deze plekken écht niet missen! Onze studenten laten je de hotspots van Haarlem zien.

Volg ons op social media!

Wekelijks vind je toffe content op onze kanalen, zoals video's over onze opleidingen en studenten, take-overs en projecten.

Volg ons op Instagram

Volg ons op Facebook

Volg ons op YouTube

 

Beluister de Online Open Dag radio-uitzending

Met host Rudy Nicola

Beluister de uitzending

Heb je vragen over studeren bij Inholland?

Wij helpen je graag!