ONTDEK | Welke opleiding past bij mij?

Weet jij welke richting je op wilt? Onze studenten en docenten helpen je graag bij het vinden van een opleiding die bij je past. Bekijk een opleiding en kom met hen in contact.

Agri, Food & Life Sciences

Agri, Food & Life Sciences

Heb je interesse in onderwerpen als leefbaarheid, gezondheid, voedselveiligheid, dierenwelzijn, tuinbouw, chemie, natuur en milieu? Wil jij samen werken aan duurzame oplossingen om een goede kwaliteit van leven te borgen voor nu en de toekomst? Dan is een van deze opleidingen misschien iets voor jou:

Business, Finance and Law

Business, Finance and Law

Overheid, bedrijven en organisaties zijn op zoek naar ondernemende en betrokken professionals die nieuwsgierig, onderzoekend en flexibel zijn.  Zie jij jezelf als toekomstig manager, controller, juridisch adviseur, ondernemer of iemand die veiligheid creëert? Dan is een van deze opleidingen misschien iets voor jou:

Creative Business

Creative Business

Kies jij voor een carrière in de creatieve industrie? In de toeristische, muziek- of recreatiesector? Ben jij sterk in tekst en beeld? Dan is een van deze opleidingen misschien iets voor jou:

Gezondheid, Sport en Welzijn

Gezondheid, Sport en Welzijn

Wil je werken aan nieuwe soms ook technische oplossingen binnen de vakgebieden zorg, welzijn en sport? Mensen activeren om een zo gezond, sociaal en zelfstandig mogelijk leven te leiden? Dan is een van deze opleidingen misschien iets voor jou:

Masteropleidingen

Onderwijs & Innovatie

Onderwijs & Innovatie

Met een opleiding tot onderwijsprofessional lever je een belangrijke bijdrage aan de samenleving en de ontwikkeling van kinderen. Wil jij dat ook? Dan is een van deze opleidingen misschien iets voor jou

Leraar Basisonderwijs (Pabo)
Kies jouw locatie:

Associate degree
Associate degree Pedagogisch Educatief Professional

Masteropleidingen

Techniek, Ontwerpen en Informatica

Je kunt ook kiezen op basis van een locatie

Ga naar het overzicht

Weet je welke opleiding bij je past?

Ga naar KIES

Ben je er nog niet uit?

Ga naar TEST

Beluister de Online Open Dag radio-uitzending

Met host Rudy Nicola

Beluister de uitzending

Heb je vragen over studeren bij Inholland?

Wij helpen je graag!