Je wilt graag kinderen zich verder laten ontwikkelen.

Welkom bij Associate degree Pedagogisch Educatief Professional

Werk je al een tijdje in de kinderopvang of het onderwijs? Wil je jouw vakkennis verdiepen en verrijken? Dan is de Associate degree Pedagogisch Educatief Professional (Ad PEP) in deeltijd iets voor jou!

Zie de opleiding als een verdiepingsreis in het pedagogische werkveld. Na de studie ben jij een pedagogisch educatief professional op niveau 5. Je gaat aan de slag in het brede educatief pedagogische werkveld voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Met jouw jouw pedagogische en didactische kennis begeleid je kinderen en werk je samen met externe partijen, collega’s, ouders en verzorgers. Daarin staat de ontwikkeling van het kind centraal. 

Onze opleiding in het kort

  • Deze Associate degree kun je volgen op twee locaties: Den Haag en Haarlem.
  • Jouw werk- of stageplek staat tijdens deze opleiding centraal. Deze regel je zelf en je werkt er minimaal 16 uur per week.
  • Met verschillende studievormen ontwikkel jij je in jouw vakgebied: praktijkopdrachten, leercoaching, lessen en gekregen feedback van jouw praktijkbegeleider en medestudenten.
  • Verder studeren? Dat kan! Na afronding van de studie kun je doorstromen naar het tweede jaar van de flexibele variant van Leraar Basisonderwijs (Pabo) of naar het tweede jaar van de flexibele variant van Pedagogiek.

Heb je vragen over deze opleiding?

Tel: 023 - 522 32 28
E-mailinfo@inholland.nl

Ontdek alvast onze locatie

Deze opleiding vind je in Den Haag en Haarlem.

Ontdek:

Den Haag
Haarlem

Meer weten?

Bekijk de opleiding

Past deze opleiding bij jou?

Ga naar KIES

Een andere opleiding bekijken?

Ga naar ONTDEK

Ben je er nog niet uit?

Ga naar TEST

Beluister de Online Open Dag radio-uitzending

Met host Rudy Nicola

Beluister de uitzending

Heb je vragen over deze opleiding?

Wij helpen je graag!