Associate degree Crossmediale Communicatie voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

Vraag het aan student Madelief 

Hoi!

Ik ben Madelief Wesseling, 21 jaar oud en eerstejaarsstudent bij deze opleiding. Ik ben dol op fotograferen, creatief bezig zijn met social media en ontwerpen.

Ik deed hiervoor 3 jaar een andere Hbo-opleiding (Bouwkunde), maar ik was er niet op mijn plek en besloot toch op zoek te gaan naar iets anders. Ik wilde graag creatiever aan de slag! Ik was zelf al heel erg met Instagram en fotografie bezig en het leek mij ontzettend interessant om meer te leren over hoe ik mezelf neer kan zetten en om daarnaast andere bedrijven daar ook mee te kunnen helpen. Toen kwam ik bij de opleiding Ad Crossmediale Communicatie uit. Echt een ontzettend leuke opleiding. Ik ben er helemaal op mijn plek! Je wordt heel vrij gelaten, maar krijgt toch van alle kanten de steun en begeleiding die jij nodig hebt. Dat werkt heel prettig.

Daarnaast vind ik het heel tof dat we al meteen opdrachten voor bedrijven doen (die mag je zelf uitkiezen), je leert dus echt door te doen. Wat ik heb gemerkt is dat je bij een Hbo-opleiding al snel een nummertje bent en dat is hier totaal niet het geval. Je wordt echt gezien voor wie jij bent en je wordt gesteund in het proces om jouw pad te volgen en te doorlopen.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228