Associate degree IT Service Management deeltijd

Jouw kijk op de sector is verscherpt. Maak je klaar voor de volgende stap in je carrière!

Na je opleiding Ad IT Service Management deeltijd

In een paar jaar tijd ben je gegroeid als ICT-specialist. Jouw theoretische kennis is nu op hbo-niveau. Je hebt on the job bewezen dat je ingewikkelde projecten aankan. En je liet zien hoe gedreven je was. Want naast je werk rondde jij 'gewoon' even een hbo Ad-opleiding af, met succes. Ten slotte: jouw kijk op het vakgebied is nu scherper dankzij de feedback van studenten en docenten van jouw opleiding. Wat doet deze professionele groeispurt met jouw carrière?

Carrièreperspectief
Net als jij groeit ook de ICT-sector. Logisch, want alle organisaties in alle sectoren hebben steeds meer met ICT te maken. Daardoor kun je misschien wel voor je huidige werkgever aan de slag in een nieuwe, interessante functie. Maar ook andere organisaties hebben professionals als jij hard nodig. Cijfers van het CBS laten zien dat het nu voor al 50 procent van de ICT-vacatures moeilijk is om iemand met de juiste opleiding en ervaring te vinden. Dankzij jouw afgeronde opleiding heb je een cv als een breekijzer: jij komt overal binnen.

Je wordt opgeleid tot:

 • ICT-beheerder
 • Leidinggevende ICT-beheerteam
 • Coordinator Service Desk

Je wordt niet opgeleid tot:

 • Game Developer
 • Programmeur
 • Business Analist
 • IT-consultant

Wat houdt jouw baan straks in?

Wat kun je met je Ad-diploma IT Service Management? Veel afgestudeerde studenten werken in een sleutelpositie op en rond een service desk of andere belangrijke rollen rond IT Service Management. Een paar beroepen op een rij:

 • ICT-beheerder
  Je zorgt ervoor dat de informatiesystemen efficiënt en effectief draaien. Bovendien ben je klantgericht en communicatief genoeg om gebruikers de ICT op de juiste manier te laten toepassen. Dit doe je bijvoorbeeld als functioneel beheerder, applicatiebeheerder of netwerkbeheerder.
 • Leidinggevende ICT-beheer / Coördinator Service Desk
  Als leidinggevende of coördinator ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van een team specialisten of alles op of rond de service desk. Een team specialisten kan bestaan uit bijvoorbeeld applicatiebeheerders, netwerkbeheerders of functioneel beheerders.

Open Avond 13 december

Bekijk wat je kunt verwachten

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven

Verder studeren

Heb jij je opleiding Associate degree IT Service Management deeltijd afgerond? En zoek jij nog wat meer verdieping? Wellicht is de deeltijd opleiding Business IT Management iets voor jou.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228