Associate degree IT Service Management deeltijd

Jouw kijk op de sector is verscherpt. Je bent klaar om jouw kennis en kunde te laten zien en te verzilveren. 

Na je opleiding

In een paar jaar tijd ben je gegroeid als ICT-specialist. Jouw theoretische kennis heb je opgekrikt tot hbo-niveau. Je hebt on the job bewezen dat je complexe projecten aankan. Je liet zien hoe gedreven je was om naast je werk een hbo ad-opleiding te beginnen en met succes af te ronden. En jouw kijk op de sector is verscherpt, dankzij nieuwe contacten: de studenten en docenten van jouw opleiding. Hoe ga jij deze professionele groeispurt verzilveren?

Carrièreperspectief
Net als jij groeit ook de ICT-sector. Logisch, want alle organisaties in alle sectoren hebben in toenemende mate met ICT te maken. Daardoor gaan misschien intern bij jou wel allerlei deuren open naar nieuwe, interessante functies. Feit is dat ook de buitenwacht staat te springen om een professional als jij. Cijfers van het CBS laten zien dat nu al 50 procent van de ICT-vacatures moeilijk vervulbaar is. Dankzij jouw afgeronde opleiding heb je een cv als een breekijzer: jij komt overal binnen.

Je wordt opgeleid tot:

 • ICT Beheerder
 • Leidinggevende ICT beheerteam
 • Coordinator Service Desk

Je wordt niet opgeleid tot:

 • Game Developer
 • Programmeur
 • Business Analist
 • IT Consultant

Wat houdt jouw baan straks in?

Wat kun je met je Ad-diploma IT Service Management? Veel afgestudeerde studenten (alumni) werken in een sleutelpositie op en rond een service desk of andere belangrijke rollen rond IT Service Management. Een paar beroepen op een rij:

 • ICT beheerder
  Je zorgt ervoor dat de informatiesystemen efficiënt en effectief draaien. Bovendien ben je klantgericht en communicatief genoeg om gebruikers de ICT op de juiste manier te laten toepassen. Dit doe je bijvoorbeeld als functioneel beheerder, applicatiebeheerder of netwerkbeheerder.
 • Leidinggevende ICT beheer / Coördinator Service Desk
  Als leidinggevende of coördinator ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van een team specialisten of alles op of rond de service desk. Een team specialiseten kan bestaan uit bijvoorbeeld applicatiebeheerders, netwerkbeheerders of functioneel beheerders.

Online Open Dag 31 oktober

Meld je aan

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven

Verder studeren

Na afronding van je opleiding Associate degree IT Service Management deeltijd kun je doorstromen en in ongeveer 2 jaar de bacheloropleiding Business IT & Management doen.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!