Associate-degreeprogramma Bedrijfseconomie voltijd

| Rotterdam |

* Dit Associate-degreeprogramma wordt aan Inhollland Rotterdam aangeboden in samenwerking met het Da Vinci College. Tijdens het eerste jaar wordt het onderwijs verzorgd op locatie Dordrecht. Het tweede jaar volg je op de locatie Hogeschool Inholland Rotterdam.

Wat houdt het Associate-Degreeprogramma Bedrijfseconomie voltijd in?

Als bedrijfseconomisch medewerker verricht je voornamelijk financieel-economische, administratieve en informatieverzorgende taken, gericht op de beheersing en sturing van financiële informatie-, goederen- en dienstenstromen. Het tweejarige Ad-programma Bedrijfseconomie voltijd van Hogeschool Inholland leidt je op voor een Associate degree (Ad) in dit uitdagende vakgebied. Na afronding van je studie beschik je over aantoonbare kennis van facturering, budgetrapportages, projectfinanciering en het beheer van diverse portefeuilles. Ook heb je geleerd hoe je persoonlijke, beroepsmatige en maatschappelijke verantwoordelijkheid toont. De opleiding sluit aan op de mbo-opleiding Administrateur (niveau 4), maar ook bezitters van een havodiploma zijn toelaatbaar.

Associate-Degreeprogramma Bedrijfseconomie voltijd: iets voor jou?

Houd je van getallen en rekenen? Ben je geïnteresseerd in bedrijfsprocessen en vind je het leuk om met ICT te werken? Wil je graag advies geven? Heb je doorzettingsvermogen, ben je communicatief vaardig en kun je zelfstandig werken? Zet je jezelf graag in voor bedrijven en organisaties? Dan is het Ad-programma Bedrijfseconomie voltijd echt iets voor jou! Het praktijkgerichte onderwijsprogramma leidt je in twee jaar op tot een specialist die andere professionals kan ondersteunen op het gebied van financiële dienstverlening/ERP-systemen.