Associate-degreeprogramma Facilitair Eventmanagement voltijd

| Diemen |

Wat houdt het Associate-degreeprogramma Facilitair Eventmanagement in?

Het Associate-degreeprogramma Facilitair Eventmanagement leidt je op tot (assistent) facilitair manager of facilitair coördinator in de evenementenbranche. Dat houdt in dat je in staat bent om faciliteiten, zoals techniek, beveiliging, schoonmaak en catering tijdens events en op evenementenlocaties te organiseren, te coördineren en te ondersteunen.

In twee jaar vergroot je je kennis op het gebied van evenementen in de breedste zin van het woord. Je leert hoe evenementen vandaag de dag worden georganiseerd, gecoördineerd, begroot en ontwikkeld. Je ontwikkelt ook vaardigheden waaraan de branche op dit moment behoefte heeft. Door middel van verschillende beroepsopdrachten en projecten leer je praktijksituaties kennen en houd je je ook écht bezig met de voorbereiding en uitvoering van een evenement.

Het Associate-degreeprogramma Facilitair Eventmanagement: iets voor jou?

Hou je van evenementen? Wil je graag leren hoe evenementen worden georganiseerd en dan vooral de facilitaire kant van een evenement? Vind je het leuk om evenementen zélf te organiseren? Word je blij van mensen die zich vermaken? Heb jij een 'hands-onmentaliteit'? Kun jij goed het overzicht bewaren? Werk je graag in teamverband? Wilde je altijd al achter de schermen van een evenement werken? Dan is de opleiding Facilitair Eventmanagement echt iets voor jou!

Student Joep vertelt over project tijdens SAIL