Associate-degreeprogramma Tuinbouwmanagement voltijd

| Delft |

Wat houdt het tweejarig programma Associate degree Tuinbouwmanagement voltijd in?

De Associate degree Tuinbouwmanagement leidt je op tot junior vakman die in staat is de processen in de glastuinbouw op hoofdlijnen te managen. De kern van de Ad Tuinbouwmanagement is "kennis & praktijk". Tijdens de opleiding ligt de focus op het verzamelen van kennis en ervaring van het aansturen van een tuinbouwbedrijf. De opleiding heeft een sterk bedrijfskundig karakter. 

Het tweejarig programma Associate degree Tuinbouwmanagement biedt jou de mogelijkheid om in relatief korte tijd een hbo-diploma te behalen. Werk je al enige tijd in de tuinbouw? Dan biedt de tweejarige opleiding Ad Tuinbouwmanagement een verdieping.
De Associate degree Tuinbouw Management richt zich met name op de voedings- sierteelt in Nederland.
De Nederlandse tuinbouw is een internationaal georiënteerde sector. Daarom wordt de Ad Tuinbouwmanagement zowel het in Nederlands als het in Engels aangeboden.

Tweejarig programma Associate degree Tuinbouwmanagement voltijd: iets voor jou?

Wil jij aan de slag in een (midden)management functie? Of heb jij internationale ambities in de agri-business? Wil je weten hoe het er praktisch aan toe gaat binnen de teelt van groenten, bloemen, fruit, bomen en bollen? Wil je weten hoe het praktisch voelt om in deze sectoren te werken? Dan past de Associate degree Tuinbouwmanagement bij jou. Het is een compacte opleiding vooral voor studenten die een vier-jarig bachelor traject teveel van het goede vinden. Mocht jij je in het tweede jaar bedenken en heb je het eerste jaar van het Ad programma Tuinbouwmanagement succesvol afgerond? Dan kun je zonder problemen overstappen naar de vierjarige bacheloropleiding Tuinbouw & Agribusiness.