Business IT & Management deeltijd

| Diemen | Diemen |

Wat houdt de hbo-opleiding Business IT & Management deeltijd in?

Als afgestudeerde van de opleiding Business IT & Management ondersteun je bedrijven bij de inrichting, het gebruik en het verbeteren van de informatiesystemen. Binnen het bedrijf treed je op als adviseur of als leidinggevende. Je zorgt voor een goede en actuele informatievoorziening, die nodig is om het bedrijf efficiënt en effectief te laten draaien. Je bedenkt creatieve oplossingen, maar je staat tegelijkertijd midden in de praktijk. Je werk is dienstverlenend en ondersteunend, maar ook coördinerend en aansturend. Bij de deeltijdopleiding Business IT & Management ligt de nadruk op de analyse, ontwikkeling en invoering van ICT in bedrijfsprocessen.

Opleiding Business IT & Management deeltijd: Iets voor jou?

Werk je in een omgeving waarin automatisering en mensen een belangrijke rol spelen en wil je je verder ontwikkelen? Of ben je van plan om over te stappen naar deze sector, maar past je vooropleiding niet helemaal bij je ambities in deze richting? Ben jij iemand die graag met mensen werkt? Maar ook met informatiesystemen? Ben je creatief in het vinden van oplossingen? En houd je ervan om diensten te ondersteunen, maar soms ook zelf te coördineren? Dan is de deeltijd hbo-opleiding Business IT & Management echt iets voor jou.

Ontwikkeling flexibel deeltijdonderwijs

De opleiding Business IT & Management start per september 2017 met flexibel deeltijdonderwijs. Bij flexibel onderwijs volgt het onderwijs jou. Op basis van de kennis en vaardigheden die je al hebt, stel je in samenspraak met de opleiding een persoonlijk studieprogramma samen. Met je eigen leercoach maak je een leerplan waarin je zelf je studievolgorde en -tempo bepaalt zodat je maximaal kunt versnellen. Je hebt regelmatig contact met jouw leercoach en hij/zij speelt een belangrijke rol bij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De opleiding Business IT & Management zorgt ervoor dat je ook in samenwerking met andere studenten en praktijkdeskundigen in verschillende omgevingen kunt leren; online, op één van onze locaties, op je eigen werkplek en tijdens de opleidingsbijeenkomsten. Zo leer je individueel én samen met medestudenten, collega's, leercoaches en experts uit de praktijk.