Business IT & Management voltijd

"Tijdens de colleges gebruik ik zeer veel voorbeelden uit de praktijk."

bedrijfskunde-informatica.jpg

Docent Bas Janszen

Sinds 2002 ben ik docent bij de opleiding Business IT & Management in Diemen. Ik geef de vakken XML informatiebeveiliging object georiënteerd programmeren webtools (Photoshop en Dreamweaver), probleem- en veranderingsanalyse organisatiekunde en het vak systeemanalyse- en ontwerp. Ik heb deze opleiding zelf ook gevolgd bij Inholland, gevolgd door een didactische cursus aan de Vrije Universiteit en nog enkele cursussen in het bedrijfsleven.

Wat zijn jouw werkzaamheden bij Inholland?
Ik geef les aan zowel voltijd als deeltijdstudenten van alle studiejaren. Tijdens de colleges gebruik ik zeer veel voorbeelden uit de praktijk. Daarnaast gebruik ik zo veel mogelijk eigen ervaringen of literatuur. Naast docent zit ik in de opleidingscommissie en de afstudeercommissie van Bedrijfskundige Informatica. Verder begeleid ik afstudeerders, coach ik duale studenten en beoordeel ik studenten tijdens hun assessment.

Welk type student kiest voor deze opleiding?
Het type student dat voor deze opleiding kiest zijn extroverte studenten met een gezonde interesse in computersoftware en bedrijfsprocessen. De studenten kunnen mij bellen en sms'en. Binnenlopen is ook heel normaalen daarnaast Twitter ik veel. Dit is buiten het leuke, gezellige en leerzame contact van de lessen en projectgesprekken om. De afgestudeerde student van Bedrijfskundige Informatica komt veelal bij detacheringbedrijven terecht zoals ATOS, Sogeti, Accenture en Logica.

Mijn tip voor aankomende studenten:
Het kost dan wel geld en moeite, maar het moet ook zeker gezellig blijven en het loont wel! Bovenal: neem je studie serieus. Probeer oprecht geïnteresseerd te zijn.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!