Business IT & Management voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

Vraag het aan student  Lisa Tollenaar

Hi! Ben je geïnteresseerd in de opleiding Business IT & Management (BIM) en heb je daar een vraag over? Dan kan ik je misschien verder helpen! Ik ben Lisa Tollenaar en volg de voltijd opleiding Business IT & Management in Diemen. Via een commerciële MBO opleiding ben ik hier terecht gekomen. Vanaf het eerste gesprek met een student van BIM wist ik: deze opleiding past bij mij.

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de wereld van IT. Deze wereld trok mij aan omdat het een dynamische en innoverende omgeving is waarin je continu nieuwe dingen ontdekt, verzint en maakt. Over dat ‘maakt’-gedeelte gesproken, daar gaat het tijdens deze opleiding niet zozeer over. Je zal IT als doel gebruiken, niet als middel. En aangezien ik graag IT laat ontmoeten met mensen heb ik deze gave opleiding gekozen.

Tot nu toe bevalt de opleiding mij enorm goed en sta ik te springen om meer te ontdekken en te leren over de IT wereld. Ik vind het vooral heel interessant om de, in de les opgedane theorie, te implementeren in praktijkopdrachten. Vooral het projectmatig werken in projectgroepen is een enorm leuk deel van de opleiding. Hier leer je heel veel van.

Dus ben je enthousiast voor de opleiding maar weet je het nog niet helemaal zeker? Laat mij je over de streep trekken en stuur mij een berichtje via het onderstaande vak.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!