Business IT & Management voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

BIM - Pieter Schuurmans.jpg

Vraag het aan student Pieter Schuurmans

Hai, ik ben Pieter Schuurmans en studeer Business IT & Management (BIM). Ik ben gestart in 2016 nadat ik mijn vmbo TL en havo met N&T-profiel heb gehaald aan het Trinitas College in Heerhugowaard. Ik hou van websites bouwen in mijn vrije tijd en doe aan computerhulp aan huis. Ik ben niet alleen van de techniek, maar ook van het in gesprek gaan met klanten, docenten, medestudenten en nu dus via deze weg met nieuwe studenten.

Via het keuzevak Informatica op de havo werd mijn interesse gewekt voor de ICT. Ik heb verschillende open dagen bezocht en bij Hogeschool Inholland liep ik tegen de opleiding Business IT & Management aan. Ik wist niet eens dat het bestond. Het verraste mij direct en daarna heb ik ook deelgenomen aan Proefstuderen. Zo kwam ik nog meer te weten over de opleiding en hoe het er aan toe gaat. Ook de Studiekeuzecheck was onderdeel van mijn toelating. Dat verliep allemaal prima en zo kwam ik tot het besluit om BIM te gaan studeren. En het bevalt goed! De combinatie van meerdere richtingen die mij erg liggen en interesseren past bij me. De theorie die je krijgt pas je direct toe in praktijkopdrachten en in realistische projectopdrachten.

Ik ben ook blij dat ik in Alkmaar studeer en dat het dicht bij huis is. Het is een hogeschool die heel goed bereikbaar is en sinds kort een mooi nieuw ingericht gebouw heeft. Er is een goed contact tussen studenten en docenten. Je kunt met een vraag altijd terecht bij de zeer toegankelijke docenten.

Heb je een vraag over de opleiding BIM, over studeren of over studeren bij Inholland Alkmaar? Stel ze! Ik beantwoord ze graag.Bedankt. Ik probeer zo snel en duidelijk mogelijk je vraag te beantwoorden.

 

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!