Business Studies voltijd

"Je bent hier niet zomaar een nummertje."

Student Niccolo Seffelaar

"Ik heb voor Business Studies gekozen, omdat ik zelf een breed interessegebied heb en er naar mijn weten geen andere economieopleiding bestond, die zo breed is in de buurt van Den Haag. Business Studies sloot dus perfect aan op mijn wensen.

Door de opbouw van de studie heb ik ontdekt dat studeren oprecht heel leuk kan zijn. Als je met een groep studenten de tijd neemt om te studeren, dan voelt dat niet als een klus, maar is leren juist verassend leuk en ben je samen heel productief.

Wat mij het meeste bevalt aan de docenten is dat ze ontzettend betrokken zijn. Je bent niet zomaar een nummertje, maar docenten nemen echt de tijd om je te leren kennen. Verder kun je merken dat de docenten echt erg vakbekwaam zijn, omdat ze uit het werkveld komen en daardoor weten waar ze over praten.

Tijdens mijn oriëntatie heb ik een aantal hogescholen bezocht en ik dacht altijd dat hogescholen grote leerfabrieken waren. Maar bij Inholland Den Haag ben ik erachter gekomen dat studeren ook op een leuke, leerzame en betrokken manier kan. Door de verschillende activiteiten die je gedurende de opleiding doet, zit je niet alleen met je neus in de boeken, maar werk je ook veel in groepsverband met je medestudenten. Dit heeft mij echt verrast."

Niccolo heeft samen met Thomas ook een vlog op deze site.
Bekijk de vlog van Niccolo en Thomas >

Heb je vragen over Business Studies?

Wij helpen je graag verder!