Business Studies voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

BBS - Anne Paap.jpg

Vraag het aan student Anne Paap

Mijn naam is Anne Paap, ik ben 18 jaar. In 2015 ben ik begonnen met de opleiding Business Studies en zit nu in mijn tweede jaar. Hiervoor heb ik de Havo gedaan met een Economie Maatschappij profiel.

Studiekeuze
Ik vond het erg lastig om een studie te kiezen omdat ik heel veel studies eigenlijk leuk vond. Ik heb uiteindelijk gekozen voor Business Studies, omdat dit de eerste 2 jaar nog erg breed is. Hierdoor hoopte ik meer inzicht te krijgen in wat de verschillende richtingen precies inhouden. Ook zorgt dit ervoor dat je een brede basis hebt en dus van alle richtingen een beetje af weet. Voordat ik de definitieve keuze heb gemaakt heb ik eerst een proefstudeerdag gedaan. Ook ben ik naar open dagen geweest van de verschillende vestigingen van Inholland.

Buitenschoolse activiteiten
Naast het volgen van de opleiding ben ik ook lid van de studievereniging “ASV prosperus”. Zij organiseren niet alleen borrels maar ook bedrijfsuitjes en andere studiegerelateerde activiteiten. Ik raad het je zeker aan om lid te worden van de studievereniging en mee te gaan op introkamp. Dit zorgt ervoor dat je al wat mensen kent voordat je begint met het schooljaar.

Sfeer
Wat ik fijn vind aan Inholland Diemen is dat er goed persoonlijk contact is tussen de docenten en studenten. Voor vragen kan je altijd bij een docent langsgaan. Ook weten de docenten wie je bent en wordt er soms een praatje gemaakt wanneer je elkaar tegenkomt.

Heb je vragen over de opleiding, het studeren, de studievereniging, het maken van een studiekeuze of over de locatie Diemen? Stuur mij een mailtje en ik zal de vragen zo snel mogelijk beantwoorden.



Bedankt. Ik probeer zo snel en duidelijk mogelijk je vraag te beantwoorden.

 

Heb je vragen over Business Studies?

Wij helpen je graag verder!