Business Studies voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

BBS - Nienke van der Maden.jpg

Vraag het aan student Nienke van der Maden

Mijn naam is Nienke van der Maden en ik ben 18 jaar. Ik zit momenteel in mijn tweede jaar van de opleiding Business studies. Deze opleiding volg ik op hogeschool Inholland in Diemen. Voordat ik aan deze opleiding begon heb ik mijn havodiploma gehaald.

Na heel erg lang zoeken en veel open dagen te hebben bezocht, heb ik uiteindelijk gekozen voor de opleiding Business Studies. Wat mij vooral aansprak aan deze studie, is dat hij erg breed is, maar dat je je na het eerste of tweede jaar wel gaat specialiseren in een richting.

Na het eerste jaar kun je ervoor kiezen om accountancy of bedrijfseconomie te gaan doen, maar je kan er dan ook voor kiezen om nog een jaar business studies te doen. Na het tweede jaar heb je zes richtingen waaruit je kan kiezen.

Wat mij aanspreekt aan de school is dat het best persoonlijk is. Je bent niet zomaar een nummer. De docenten kennen je en spreken je dan ook soms aan als je door de gangen loopt.

Heb je interesse in Business Studies en wil je hier graag wat meer informatie over? Mail mij dan gerust met je vragen, ik help je graag!Bedankt. Ik probeer zo snel en duidelijk mogelijk je vraag te beantwoorden.

 

Heb je vragen over Business Studies?

Wij helpen je graag verder!