Civiele Techniek voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

CT - Kim Dekker.JPG

Vraag het aan student Kim Dekker

Hai, ik ben Kim Dekker en ik studeer Civiele Techniek bij Hogeschool Inholland Alkmaar. Na het behalen van mijn mbo-diploma Analist ben ik in 2017 gestart met de opleiding. Ik hou van gezelligheid, dus in mijn vrije tijd ben ik vaak in de stad te vinden met vrienden.

Civiele Techniek is de opleiding waarbij ik tijdens de presentatie op de Open Dag direct voelde ‘dit is het’. Let wel op dat je met een E&M-profiel niet wordt toegelaten. Ik heb toen gekozen voor een andere hbo-opleiding, die uiteindelijk niet helemaal bij mij leek te passen. Op dat moment had ik besloten een diploma te halen via het mbo. Laboratoriumonderwijs was leuk en interessant, maar het was niet wat ik wilde gaan doen. Na het behalen van dat diploma heb ik besloten toch door te gaan op het hbo, maar dan wel iets wat ik al een aantal jaar geleden al had willen doen: Civiele Techniek.

Wat Civiele Techniek voor mij zo interessant maakt, is het feit dat het een erg brede opleiding is. Je kan er echt alle kanten mee op. Daarnaast ga je al in het tweede jaar stagelopen. Dit vind ik erg belangrijk, omdat je kan zien hoe het in de praktijk gaat en ook je kennis in het bedrijfsleven kan toepassen. Je leert veel nieuwe mensen kennen en dat netwerk kan later erg handig zijn als je afgestudeerd bent en aan het werk gaat. De opleiding heeft ook een tof docententeam en de jongens in mijn studiejaar zijn echt heel erg gezellig. Ik doe deze opleiding dus met heel veel plezier!

Stel gerust een vraag over de opleiding, studeren in het algemeen of studeren bij Inholland!Bedankt. Ik probeer zo snel en duidelijk mogelijk je vraag te beantwoorden.

 

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!