Communicatie voltijd

Ontwikkel je creatief talent en maak impact met de hbo-opleiding Communicatie

Een campagne lanceren om jongeren milieubewuster te maken? De promotie voor het bevrijdingsfestival opzetten? Bij de bachelor Communicatie leer je door te doen. Daarom ga je vanaf dag één al aan de slag met echte communicatievraagstukken van echte opdrachtgevers. Je bedenkt, schrijft en maakt content met impact. En natuurlijk is er ruimte om fouten te maken; daar leer je ook van. Maar geen zorgen: je wordt bij alles goed begeleid door leercoaches en experts uit het vakgebied. 

Je kiest en volgt daarnaast trainingen en masterclasses. Zo ontwikkel jij razendsnel de kennis en skills die je nodig hebt als communicatieprofessional. Ben jij klaar om te ontdekken welk creatief communicatietalent er in jou schuilt? Klaar om je stempel te drukken op de wereld van Communicatie en media? Kies dan voor de hbo-opleiding Communicatie!

Lees meer over de opleiding Communicatie

niveau
Bachelor
duur
4 jaar
Voltijd
locatie
Den Haag, Diemen en Rotterdam
taal
Nederlands

Open Avond woensdag 13 december

Meld je aan!

Leuke opleiding?

Op de hoogte blijven?

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

Wat je moet weten over de hbo-opleiding Communicatie

  1. Tijdens de opleiding werk je vanaf dag één voor echte opdrachtgevers uit het werkveld in de hele Randstad. Hierdoor bouw jij een netwerk op die je ook na jouw afstuderen goed kunt gebruiken. Sterker nog, sommige studenten vinden al tijdens hun studie een baan die bij ze past!
  2. Door het werken met échte opdrachtgevers bouw je aan belangrijke skills. Zo ontwikkel je lef en leer je snel te schakelen tussen verschillende projecten. Hierdoor ben je na je studie klaar voor het werkveld.
  3. Je maakt deel uit van een community. Je hebt een coach die jou persoonlijk begeleidt in het organiseren en uitstippelen van jouw leerroute.
  4. Onze coaches komen voor een groot deel uit het werkveld. Ze kunnen je dus goed begeleiden in de skills waar het werkveld om vraagt. Bovendien is het werken met hen heel inspirerend. 
  5. Je volgt actief trainingen in belangrijke vaardigheden, zoals schrijven, beeldcommunicatie, presenteren en coachen.
  6. Je verwerkt de theorie die je leert direct in je opdrachten.Door daarop te reflecteren, leer je.
  7. Als je bij ons afstudeert heb je een digitaal portfolio vol met ervaring bij heel veel verschillende organisaties. Dit kun je bij je eerste sollicitatiegesprek al laten zien.
  8. Onze coaches hebben een groot netwerk in het werkveld. Zij zorgen voor interessante masterclasses, workshops en fieldtrips.
  9. Je ontwikkelt je in vier jaar tot een veelzijdige communicatieprofessional. Je kunt gaan werken in heel veel verschillende sectoren, zoals sport, media, mode, lifestyle, overheid en entertainment.

‘Communicatie-opleidingen Hogeschool Inholland hebben goud in handen’

''Deze opleiding sluit goed aan bij het communicatievakgebied. De kracht zit hem in de benaderbare begeleiding in de opleiding, de samenwerking met het werkveld en de sterke (eind)werken van de studenten. Bij deze opleiding kunnen niet alleen de hoogvliegers floreren, maar wordt iedereen opgetrokken''.

Lees meer

Lijkt dit je een leuke opleiding?

We houden je graag op de hoogte van de opleiding Communicatie voltijd. Zo kun je ontdekken of de opleiding bij jou past en helpen we je bij je studiekeuze. Laat je e-mailadres achter en wij doen de rest.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228