Communicatie voltijd

Tentamens? Welnee! Jij leert veel meer van communicatie door je vast te bijten in echte praktijkvraagstukken.

Hoe breng je mensen in beweging? Hoe maak je de wereld een beetje beter? Dat begint bij communicatie, dat begint bij jou. De komende 4 jaar ontdek jij wat je met communicatie kunt doen. En daarvoor kom je vooral zelf in beweging. Ga aan de slag voor echte opdrachtgevers en pak de vraagstukken op die jou interesseren. Een campagne om een modemerk duurzamer te maken? Een strategie om met Instagram nieuwe doelgroepen te bereiken? Het is ontdekken én checken: wat werkt, wat kan beter?

Blokken voor tentamens? Nee hoor, bij de opleiding Communicatie leer je meer door verschillende dingen te doen. Je springt van opdracht naar opdracht. Je volgt trainingen voor skills die je als communicatieprofessional hard nodig hebt. En je kiest verdiepende activiteiten zoals masterclasses om je verder te specialiseren. Pak wat in jouw straatje ligt en volg zo je eigen route. Zo bouw je in het eerste jaar geen cijferlijst op, maar een portfolio. Daarmee laat je pas echt zien dat je klaar bent voor het communicatievak.

Lees meer over de opleiding Communicatie

niveau
Bachelor
duur
4 jaar
Voltijd
locatie
Den Haag, Diemen en Rotterdam
taal
Nederlands

Open Dag 4 februari

Meld je aan!

Alle info op een rij

Download de flyer

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

Wat je moet weten over Communicatie

  1. Deze opleiding volg je in Den Haag, Diemen of Rotterdam.
  2. Je hebt geen tentamens. Je leert juist door te doen en je te verdiepen in communicatie.
  3. Weet je nog niet precies wat je met communicatie wilt? Vind je passie door opdrachten en activiteiten te kiezen die jou aanspreken.
  4. Je vormt één team met studenten, coaches en experts. Samen werk je aan actuele cases van echte opdrachtgevers.
  5. Je volgt actief trainingen in belangrijke vaardigheden, zoals schrijven, beeldcommunicatie, presenteren, coachen en samenwerken.
  6. Zin in een avontuur in het buitenland? We moedigen je aan!
  7. Je ontwikkelt je tot een veelzijdige communicatieprofessional. Je kunt gaan werken in heel veel verschillende sectoren, zoals sport, mode, lifestyle, overheid en entertainment.
  8. We hebben een prettige studiesfeer binnen een community waarin we elkaar kennen.
  9. Je ervaart het voordeel van persoonlijke aandacht en begeleiding.

Inholland Podcast

Erik Mus

Hij fietste ruim 22 uur over de monsterrit Styrkeprøven in Noorwegen. Als geen ander weet communicatiestudent Erik Mus zijn grenzen te verleggen. Naast zijn studie is hij creative producer bij Tosti Creative en werkt hij samen met toonaangevende merken. Hoe combineert hij een drukke baan met zijn opleiding?

Lees meer

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!