Communicatie voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

08092020 Communicatie Den Haag VHES Foto Macy Wiltenburg

Vraag het aan student Macy Wiltenburg

Hi,

Wat leuk dat je een kijkje neemt bij de rubriek ‘’vraag het een student’’.

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Macy Wiltenburg, 24 jaar, dol op uitdagingen en ik zit inmiddels in mijn tweede leerjaar van op de opleiding Communicatie. Ik heb voor deze opleiding gekozen, omdat ik het mooi vind hoe je mensen met woorden en beelden kun verbinden. Dit vak staat nooit stil, er is altijd dynamiek.


Het studeren bij Inholland ervaar ik als heel fijn. De school is kleinschalig en hierdoor ook persoonlijk. Je wordt heel breed opgeleid, waardoor je het vak van allerlei kanten leert kennen. Van magazines maken tot een event organiseren, het komt allemaal aan bod. Hierdoor zul je in de toekomst uiteindelijk iets kiezen wat het allerbeste bij jou past, de docenten helpen je bij dit proces. Zo kun je het allerbeste uit jezelf halen.


Mocht je vragen hebben over communicatie of het studeren binnen Inholland, gewoon nieuwgierig zijn of twijfelen over iets? Stuur dan gerust een berichtje en ik beantwoord zo snel mogelijk je vragen. Tot snel!Bedankt. Ik probeer zo snel en duidelijk mogelijk je vraag te beantwoorden.

 

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!