Communicatie voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

COM - Rosalie Brouwer.jpg

Vraag het aan student Rosalie Brouwer

Hi! Ik ben Rosalie Brouwer, 20 jaar en vierdejaarsstudent Communicatie aan Hogeschool Inholland Rotterdam. Tijdens de Open Dag van Inholland werd het mij meteen duidelijk waarom de opleiding Communicatie nu echt bij mij past. Naast dat het een creatieve opleiding is, is het ook nog eens strategisch. Ik vind het leuk om mij te verplaatsen in de doelgroep en content te maken die de aandacht trekt. Waarom zijn de merken Nike, MAC, Zara en Ben & Jerry's bijvoorbeeld zo populair? En hoe kun je er nu voor zogen dat mensen in je merk gaan geloven?

Ik heb voor Inholland gekozen, omdat het een persoonlijke school is. Je kent de docenten en andersom. Ze weten waar je goed in bent en waar je je nog meer in kunt ontwikkelen.

Ik vind het belangrijk dat jij straks een keuze maakt waar je achter staat. Er zijn namelijk zo veel opleidingen en scholen waaruit je kunt kiezen. Heb jij dan ook een vraag over de opleiding of wil je weten hoe het is om te studeren aan Inholland? Mail mij dan gerust!Bedankt. Ik probeer zo snel en duidelijk mogelijk je vraag te beantwoorden.

 

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!