Communicatie voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

VHES Stephanie Terpstra

Vraag het aan student Stephanie Terpstra

Hallo,

Mijn naam is Stephanie Terpstra, vierdejaars communicatiestudent bij Inholland Den Haag. Momenteel ben ik bezig met afstuderen en hoop ik dat ik alles heb afgerond aan het eind van dit schooljaar.

Het leukst aan studeren bij Inholland is de sfeer van de school en de goede band die er heel snel ontstaat tussen docenten en studenten. Door de persoonlijke benadering voel je je echt gehoord. Docenten maken tijd voor je en staan altijd open voor vragen. Je voelt je hier dus snel op je gemak en dat maakt het een fijne leeromgeving.

De opleiding Communicatie laat je kennismaken met het brede spectrum van het vak en dat is wat het zo leuk maakt. Je leert alle kanten van het vak kennen en zo leer je al gauw je eigen interesses en voorkeuren kennen. Op deze manier kun je echt je eigen pad creëren. Deze voorkeuren kun je doorvoeren in bijvoorbeeld je stage en je afstudeeropdracht. Je kunt je daarmee echt specialiseren. Daarnaast werk je veel samen met zowel medeleerlingen als docenten, waardoor het nooit saai is.

Wil jij meer weten over Communicatie, of een vraag stellen over studeren? Mail me gerust met al je vragen!Bedankt. Ik probeer zo snel en duidelijk mogelijk je vraag te beantwoorden.

 

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!