Creative Business voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

Vraag het aan student Bas

Hoi,

Mijn naam is Bas en sinds 2018 ben ik student Creative Business op Hogeschool Inholland Rotterdam. Momenteel zit ik in het tweede jaar van mijn opleiding en heb ik het erg naar mijn zin.

Ik heb voor Creative Business gekozen om uiteindelijk als Event Manager aan de slag te kunnen gaan en te werken bij (grote) congressen. Binnen mijn studie ben ik een enorme perfectionist en doe dan ook graag alles zo goed mogelijk. Gedurende mijn opleiding ben ik erachter gekomen dat ik ook affiniteit heb met het coachen van mensen en het uitvoeren van onderzoeken en deze analyseren erg interessant vind. Ook ben ik voor de opleiding Promotiestudent waarin ik, samen met andere studenten, voorlichting geef over de opleiding Creative Business.

Over een paar jaar hoop ik een eigen bedrijf te hebben die zich richt op de evenementenbranche en Marketingstrategieën. Maar voor nu werk ik in een winkel in Rotterdam.

Naast mijn opleiding houd ik van gezelligheid, en kan je mij dan ook vaak met mijn vrienden vinden.

Als je vragen hebt over de opleiding Creative Business, mijn studentenleven in Rotterdam of de hogeschool dan kan je ze aan mij stellen.

Tot snel!

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!