Creative Business voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

Vraag het aan student Esther van der Vliet

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Creative Business: Media en Entertainment Management in Den Haag! Ik ben Esther van der Vliet ik ben 22 jaar en ik woon in Scheveningen. Ik zit momenteel in mijn derde jaar van de opleiding Media en Entertainment Management. Ik wilde graag een opleiding doen die managen en organiseren combineert met de creatieve industrie. Na meerdere studiekeuze tests kwam ik uit bij deze opleiding en ik heb het er nog steeds naar mijn zin!

De opleiding leert je om een manager te zijn in de creatieve industrie. Je werkt achter de schermen om bijvoorbeeld een event te organiseren, een tv-programma uit te zenden of een film te maken. Tijdens de opleiding leer je allerlei skills die je gaan helpen dat einddoel te bereiken. Hierbij kun je denken aan managementvaardigheden, marketing, financiële vaardigheden en natuurlijk kennis van de industrie. Je doet ook veel praktijkervaring op door stage te lopen en te werken met klanten. Hierdoor breidt je ook snel je netwerk uit.

Wat ik zo leuk vind aan studeren aan Inholland Den Haag, is dat de school klein is en iedereen daarom makkelijk te bereiken is. De docenten kennen hun studenten echt en wij kennen de docenten. De docenten hebben ook allemaal praktijkervaring en werken vaak nog in de industrie terwijl ze lesgeven. Daardoor hebben ze altijd interessante verhalen die aansluiten bij het vak.

Heb jij nog vragen over de opleiding, of wil je meer weten hoe het is om te studeren in Den Haag? Stuur me dan gerust een mailtje!Bedankt. Ik probeer zo snel en duidelijk mogelijk je vraag te beantwoorden.

 

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!