Elektrotechniek voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

ET - Bart Vierstra.jpg

Vraag het aan student Bart Vierstra

Hallo, mijn naam is Bart Vierstra. Ik en ik zit nu in het tweede leerjaar van de opleiding Elektrotechniek. Voordat ik aan deze studie begon heb ik vwo NG-profiel met als keuzevak Natuurkunde gevolgd.

Techniek en onderzoeken sprak mij vanaf jongs af aan al aan, van het uit elkaar halen van apparaatjes tot het zelf bouwen van kleine netwerken met lampjes en motortjes. Daarom is de opleiding Elektrotechniek de juiste keuze voor mij.

De lessen zijn afgestemd op de practica en projecten, zodat je de geleerde stof meteen toe kan passen. De projecten zijn altijd erg leuk om te doen, van een zelf gesoldeerde en geprogrammeerde koelkastmeter tot een competitie tegen andere studentgroepen met je zelfgemaakte ei-verplaatsmachine.

Maar let op, het is niet de makkelijkste studie, dus je moet wel gemotiveerd zijn om alle studiepunten te behalen.

Inholland Alkmaar is een erg leuke plek om te studeren. De leraren kennen je vrijwel meteen en helpen je waar nodig. Ook wordt er samengewerkt bij sommige projecten met andere opleidingen, waardoor je veel nieuwe en leuke mensen ontmoet.

Als je vragen hebt over de opleiding Elektrotechniek of over Hogeschool Inholland Alkmaar in het algemeen, kan je me gerust een mailtje sturen!Bedankt. Ik probeer zo snel en duidelijk mogelijk je vraag te beantwoorden.

 

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!