Facility Management voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

Renee De Vries

Vraag het aan student Renée de Vries

Hoi! Mijn naam is Renée de Vries en ik ben in september 2020 begonnen aan de opleiding Facility Management.

Voordat ik deze opleiding begon, heb ik een 3-jarige mbo-opleiding gevolgd op het gebied van styling. Ik ben er tijdens deze mbo-opleiding achter gekomen dat ik het interessant vind om nieuwe dingen te leren. Toen ik de mbo-opleiding had afgerond vond ik het dan ook lastig om een nieuwe opleiding te vinden, ik wilde namelijk alles wel proberen! Toen was ik de opleiding Facility Management tegengekomen. Op de website van Inholland stond vermeld dat geen enkel bedrijf zou bestaan zonder facility manager. Dat sprak mij erg aan, dat betekent namelijk dat een facility manager op veel verschillende gebieden werk levert, precies waar ik naar zocht!

Inholland Diemen is een hele fijne school, het is gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer en de school is niet erg groot. Ik voelde mij als snel op mijn plek en ik vond het erg fijn dat de docenten je al snel bij naam kennen!

Ik heb zelf heel lang gezocht naar een passende opleiding die ook nog eens dicht bij mij in de buurt was, ik wil jou daarom dan ook graag helpen om een goede keuze te maken! Heb je vragen over de opleiding of wil je meer weten over hoe het is om bij Inholland te studeren? Mail mij dan gerust met je vragen!Bedankt. Ik probeer zo snel en duidelijk mogelijk je vraag te beantwoorden.

 

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!