Integrale Veiligheidskunde voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

Vraag het aan student Lindsey Versluis

Hoi (toekomstige) student! Mijn naam is Lindsey Versluis en ik ben sinds september 2015 Integrale Veiligheid student. Momenteel zit ik dus in mijn 2e jaar van de opleiding hbo Integrale Veiligheid. Ik ben 19 jaar oud en ik woon in Zwartewaal.

Na de basisschool ben ik naar vmbo-tl gegaan en daarna stond ik voor de keuze havo of mbo? Omdat ik geen idee had wat ik wilde worden en wat ik wilde gaan studeren, heb ik toch maar gekozen voor de havo met het profiel economie & maatschappij. Achteraf ben ik heel blij dat ik de stap naar de havo heb gemaakt. Ook in havo 5 stond ik wéér voor misschien wel de moeilijkste en belangrijkste keuze in mijn leven. De keuze voor een vervolgopleiding is ingewikkeld: Wat vind je leuk? Wat vind je niet leuk? Waar ben je goed in? Waar liggen je interesses? Vragen die alsmaar naar voren komen bij de keuze voor een vervolgopleiding. Deze keuze zal voor een groot deel de rest van je leven bepalen. Het is daarom van groot belang dat je je goed oriënteert. Dat is wat ik ook heb gedaan, van open dagen bezoeken, brochures lezen en vragen stellen aan studenten tot aan proefstuderen. En om eerlijk te zijn, er is nog geen één dag geweest dat ik spijt heb gehad van mijn keuze voor de opleiding Integrale Veiligheid.

Wat ik zo fijn vind aan Inholland Rotterdam (in ieder geval voor de opleiding Integrale Veiligheid) is de betrokkenheid van de docenten. Ze zijn altijd bereid om je te helpen en je bent hier zeker geen nummer! Daarnaast is Inholland Rotterdam goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ik heb het prima naar mijn zin en in het kader van mijn opleiding: ik heb nog nooit een gevoel van onveiligheid gehad.

Ik kan mij heel goed voorstellen dat je veel vragen hebt over deze studie. Ik wil je daarom graag helpen om een beter beeld te krijgen van de opleiding Integrale Veiligheid en het studeren op Hogeschool Inholland. Mail gerust voor al je vragen, zo wordt het maken van jouw keuze misschien een stuk makkelijker!Bedankt. Ik probeer zo snel en duidelijk mogelijk je vraag te beantwoorden.

 

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!