Landscape and Environment Management voltijd

| Delft |

Wat houdt de hbo-opleiding Landscape and Environment Management voltijd in?

Landscape and Environment Management is de enige hbo-opleiding in de Randstad die zich richt op de groene ruimte. Dit gebeurt vanuit verschillende invalshoeken, te weten: ecologie, ruimte, maatschappij, milieu en economie. Het is een brede opleiding voor iedereen die 'iets' met groen heeft.

We werken met concrete vragen uit de praktijk. Bedrijven en organisaties werken graag met onze studenten omdat zij weten dat studenten vaak nieuwe en creatieve oplossingen hebben voor ingewikkelde vraagstukken. Daarom werken we veel met bedrijven en organisaties: zij weten dat het vaak studenten zijn die nieuwe en creatieve oplossingen bedenken!

Opleiding Landscape and Environment Management (LEM) voltijd: iets voor jou?

Heb je oog voor de natuur, het landschap en je omgeving? Ben je iemand die zich afvraagt wat de gevolgen van de groeiende wereldbevolking zijn voor het milieu, of iemand die meer wil weten over het verband tussen klimaatverandering en de effecten op de natuur of hoe je de stad groener en gezonder kunt maken? Dan is de opleiding Landscape and Environment Management iets voor jou!

De opleiding wordt alleen in het Nederlands aangeboden.