Leraar Basisonderwijs Digitaal (DigiPabo) deeltijd

Je wilt gaan lesgeven op de basisschool, ook al heb je nu een baan en een druk privélevenBij de DigiPabo kun je in je eigen tijd en tempo werken aan een carrière voor de klas.

Je wilt gaan lesgeven op de basisschool. Jonge kinderen nieuwsgierig maken en inspireren. Méér dan een leraar worden. Misschien heb je nu een (andersoortige) baan en een druk privéleven. Toch wil je ook (weer) gaan studeren. Bij de DigiPabo van Inholland kun je je (om)scholen tot leraar basisonderwijs en in je eigen tijd en tempo werken aan een carrière voor de klas. Je studeert op afstand en hebt daarin de keuze uit het volgen van een regulier (vierjarig) of verkort traject (tweejarig).

Lees meer over de opleiding Leraar Basisonderwijs (DigiPabo) deeltijd

Bekijk alle deeltijdvarianten van de Pabo

niveau
Bachelor
duur
4 jaar
Deeltijd
locatie
Den Haag en Dordrecht
taal
Nederlands

Ontdek 24/7 opleidingen

Bezoek de Online Open Dag

Lees meer

Download de brochure

 

Basisonderwijs-pabo1903px.jpg

Wat je moet weten over Leraar Basisonderwijs Digitaal (DigiPabo) deeltijd

  1. Zelfstandig en gedisciplineerd: studeren zonder direct 'fysiek' contact met medestudenten vraagt een hoge mate van zelfmotivatie.
  2. Jij kiest welke deeltijdvariant er bij jou past: geheel op afstand; deels op afstand; verkorte deeltijd of regulier deeltijd.
  3. Je bent flexibel, je improviseert bijvoorbeeld als de techniek het even laat afweten of jouw planning anders loopt dan verwacht.
  4. Je bent een echte teamplayer, je leert op afstand samen met anderen via de digitale leeromgeving.
  5. Je moet voor deze opleiding ICT-vaardig zijn: je kan goed omgaan met een elektronische leeromgeving en video.
  6. Veel scholen geven aankomende leerkrachten graag een baangarantie. 
Pabo - TopTalent.jpg

Trots op

Michelle Schoenmaker 

Michelle Schoenmaker studeerde af aan de Pabo van Inholland Den Haag en won in 2016  de OnderwijsToptalentPrijs in de categorie basisonderwijs. De prijs werd uitgereikt door toenmalig onderwijsminister Jet Bussemaker, in de Maassilo te Rotterdam. “In de toekomst wil ik mijn methode zelf toepassen in mijn klassen.”

Lees meer

Nieuws over de opleiding Leraar Basisonderwijs (Pabo)

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!