Leraar Basisonderwijs Digitaal (DigiPabo) deeltijd


Bekijk alle deeltijdvarianten van de Pabo

Wil jij lesgeven op de basisschool? Werk via de DigiPabo in je eigen tijd aan een carrière voor de klas.

Jij wilt lesgeven op de basisschool. Kinderen nieuwsgierig maken en inspireren. Méér dan een leraar worden. Misschien heb je nu wel een heel andere baan. Bij de DigiPabo van Inholland kun je je naast je baan omscholen tot leraar basisonderwijs. Werk zelfstandig en in je eigen tijd aan een carrière voor de klas. Het is een investering, maar zo kun jij die stap nu wél maken. Je studeert op afstand en hebt de keuze uit het volgen van een regulier (vierjarig) of verkort traject (tweejarig).

Lees meer over de opleiding Leraar Basisonderwijs (DigiPabo) deeltijd

niveau
Bachelor
duur
4 jaar
Deeltijd
locatie
Den Haag en Dordrecht
taal
Nederlands

Open Avond 13 december

Bekijk wat je kunt verwachten

Wat je moet weten over Leraar Basisonderwijs Digitaal (DigiPabo) deeltijd

  1. Deze opleiding past bij je als je zelfstandig en gedisciplineerd bent. Want studeren zonder direct 'fysiek' contact met medestudenten geeft je flexibiliteit, maar vraagt ook veel van je zelfmotivatie.
  2. Kies maar welke deeltijdvariant bij jou past: volledig op afstand; deels op afstand; verkorte deeltijd of reguliere deeltijd. 
  3. Je leert op afstand samen met anderen via de digitale leeromgeving.
  4. Deze opleiding is er een voor flexibele studenten. Improviseer jij bijvoorbeeld als de techniek even uitvalt? Of als jouw planning anders loopt dan verwacht?
  5. Je moet voor deze opleiding goed kunnen werken met een digitale leeromgeving en video.
  6. Veel scholen geven aankomende leerkrachten een baangarantie. Heb jij straks al een baan in het vooruitzicht terwijl je nog studeert?

Trots op

Michelle Schoenmaker 

Michelle Schoenmaker studeerde af aan de Pabo van Inholland Den Haag en won in 2016 de OnderwijsToptalentPrijs in de categorie basisonderwijs. De prijs werd uitgereikt door toenmalig onderwijsminister Jet Bussemaker, in de Maassilo te Rotterdam. “In de toekomst wil ik mijn methode zelf toepassen in mijn klassen.”

Lees meer

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228