Leraar Basisonderwijs Digitaal (DigiPabo) deeltijd

"Na de geboorte van mijn derde zoon besloot ik alsnog mijn hart te volgen."

Afgestudeerde Joanne Poldervaart

Luister naar je hart
Ik ben na mijn middelbare school het heao gaan doen omdat dat goed aansloot bij mijn vakkenpakket. Nu zeg ik 'had ik toen maar naar mijn hart geluisterd' want op het heao kwam ik er al snel achter dat ik de verkeerde keuze had gemaakt. Door allerlei omstandigheden kon ik toen niet de overstap naar de pabo maken. Na de geboorte van mijn derde zoon besloot ik alsnog mijn hart te volgen en aan de DigiPabo te gaan studeren.

Digitaal studeren
Ik heb gekozen voor Inholland omdat dat de enige hogeschool was die een digitale leeromgeving aanbood. Je moet er wel tegen kunnen om op deze manier een opleiding te volgen maar omdat ik eigenlijk altijd al 'juf' wilde worden, heb ik er geen enkele moeite mee. De opleiding is wel zwaarder dan ik dacht. Niet vanwege de inhoud maar wel vanwege de hoeveelheid. Je volgt geen lessen en moet alles zelf bestuderen. Je hebt dus wel een behoorlijke portie zelfdiscipline en zelfstandigheid nodig. En je moet het niet erg vinden om weinig direct contact met medestudenten te hebben.

Contact met medestudenten
Dat contact met medestudenten kun je wel zelf opzoeken. Juist met andere studenten kun je kennis en informatie delen of samen bepaalde opdrachten maken.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!