Leraar Basisonderwijs (Pabo) duaal

Studiekeuzecheck Pabo duaal

Nadat je je voor de opleiding hebt aangemeld in Studielink, ontvang je vanuit de Centrale Studentenadministratie per e-mail meer informatie over jouw Studiekeuzecheck en jouw persoonlijke Studiekeuzecheckpagina in Selfservice. De Studiekeuzecheck helpt je te bepalen of de opleiding die je hebt gekozen echt bij je past. Niet alleen omdat je dan met meer plezier je opleiding volgt, maar ook omdat de kans groter is dat je deze opleiding met succes afrondt. De studiekeuzecheck bij Inholland bestaat uit de volgende verplichte onderdelen:
1. Je vult vooraf een online vragenlijst in. De uitslag ontvang je direct per mail.
2. Indien van toepassing maak je vooraf een huiswerkopdracht en neemt deze mee.
3. Je neemt deel aan de bijeenkomst bij Inholland waar je hoort wat jouw advies is. Binnen een aantal dagen ontvang je een bevestiging van het advies ook per e-mail.

Hoe ziet het programma van de Studiekeuzecheck bij de opleiding Leraar Basisonderwijs (Pabo) flexibel duaal er uit?

De Studiekeuzecheck voor de opleiding Leraar Basisonderwijs (Pabo) flexibel duaal bestaat uit een intakegesprek van 45-60 minuten. Voorafgaand aan de SKC is er een test voor taal en rekenen. We vragen je om een huiswerkopdracht te maken en deze vooraf op te sturen naar flexibele.pabo@inholland.nl

Moet ik iets voorbereiden of meenemen?

Ja. We vragen je per mail om een motivatiebrief Pabo flexibel duaal (pdf) te schrijven en deze vooraf op te sturen naar flexibele.pabo@inholland.nl. 

Vragen?

Heb je vragen over de Studiekeuzecheck voor de opleiding Leraar Basisonderwijs duaal (Pabo). Neem dan via e-mail contact op met: flexibele.pabo@inholland.nl.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228