Leraar Basisonderwijs (Pabo) vwo-route

Studeer flexibel en op afstand de vwo-route en sta binnen 3 jaar voor de klas!

Rond je bijna het vwo af? Of ben je bezig met je havo en steven je af op een gemiddeld cijfer van 8 of hoger? Heb je wel een vwo-diploma, maar is het eerder niet gelukt een bachelor te starten of af te ronden? Doordat je geen bachelordiploma hebt, kom je niet in aanmerking voor de Verkorte Deeltijd. Je kunt wel in deeltijd de vwo-route volgen en in maximaal drie jaar bevoegd voor de klas staan.

Met de vwo-routes sta je 1 jaar sneller voor de klas!

De versnelde digitale vwo-route is er speciaal voor wie in het verleden wel zijn vwo-diploma heeft behaald en bijvoorbeeld aan een bachelor is begonnen, maar die net niet heeft afgemaakt. En je hebt inmiddels wel veel werkervaring. Doordat je geen bachelordiploma hebt, kom je namelijk niet in aanmerking voor de Verkorte Deeltijd Pabo. Je kunt wel in deeltijd de digitale vwo-route volgen en in maximaal drie jaar voor de klas staan.

Lees meer over de opleiding Pabo vwo-route

Bekijk alle deeltijdvarianten van de Pabo

niveau
Bachelor
duur
3 jaar
locatie
Den Haag
taal
Nederlands

Open Avond 12 oktober

Meld je aan!

Alle info op een rij

Download de flyer

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

Wat moet je weten over Pabo vwo-route digitaal

  • Je bent in minimaal drie jaar klaar. Dankzij een hoog studietempo ben je één jaar eerder klaar dan Pabo-studenten die in voltijd studeren.
  • Je studeert flexibel en op afstand. Van tevoren bepaal je hoe je studie, werk en privé combineert.
  • Met jouw Pabo-diploma heb je een grote zekerheid van een baan. In het basisonderwijs is er namelijk een tekort aan leerkrachten.
  • De praktijk staat centraal. Je ontwikkeling als leerkracht gaat razendsnel dankzij de wekelijkse wisselwerking tussen colleges en stagepraktijk. Zo loop je meteen elke week stage. Het praktijkbureau van de Pabo matcht jou met een goede stageplaats.
Pabo vwo-route digitaal | Inholland | Elisabeth Noorlander

“Van een groep acht met elf- en twaalfjarigen krijg je niet zomaar aandacht, die moet je verdienen”


Elisabeth Noorlander, student

 

Lees haar verhaal

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!