Leraar Basisonderwijs (Pabo) vwo-route

Sta binnen 3 jaar voor de klas!

Leraar Basisonderwijs (Pabo) vwo-route

Rond je bijna het vwo af? Of ben je bezig met je havo en steven je af op een gemiddeld cijfer van 8 of hoger? Of heb je in het verleden een vwo-diploma behaald en ben je bijvoorbeeld aan een bachelor begonnen, maar heb je die net niet afgemaakt? En heb je inmiddels wel veel werkervaring? Met de vwo-routes sta je 1 jaar sneller voor de klas! Dit versnelde traject volg je in voltijd of digitaal in deeltijd, afhankelijk van je situatie.

Vwo-route regulier

Voltijd | Alkmaar

De versnelde reguliere vwo-route is er speciaal voor vwo-scholieren, of havo-scholieren met een gemiddeld cijfer van 8 of hoger. Je kunt deze route in Alkmaar volgen, waarbij je de vierjarige voltijdstudie versneld in drie jaar afrondt.

Lees meer over de voltijd-route

Vwo-route digitaal

Deeltijd | Den Haag

De versnelde digitale vwo-route is er speciaal voor wie in het verleden wel zijn vwo-diploma heeft behaald en bijvoorbeeld aan een bachelor is begonnen, maar die net niet heeft afgemaakt. En je hebt inmiddels wel veel werkervaring. Doordat je geen bachelordiploma hebt, kom je namelijk niet in aanmerking voor de Verkorte Deeltijd Pabo. Je kunt wel in deeltijd de digitale vwo-route volgen en in maximaal drie jaar voor de klas staan.

Lees meer over de digitale route

Open Dag op 6 november

Meld je aan

Alle info op een rij

Download de flyer

 

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!