Inschrijven masters

laden

Inschrijven studiejaar 2017-2018

Voor de masteropleidingen Leren & Innoveren, Advanced Nursing Practise, Physician Assistant en Pedagogiek moet elke kandidaat-student een afspraak maken voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt gezamenlijk nagegaan of de opleiding past bij de ambities van de student, en of de kandidaat-student voldoet aan de toelatingseisen. Het formele inschrijvingsproces voor deze masteropleidingen verloopt via Studielink.

Voor de masteropleidingen Medical Imaging/Radiation Oncology en Advanced Health Informatics Practice moet elke kandidaat-student een afspraak maken voor een intakegesprek met de betreffende opleiding. Het formele inschrijvingsproces voor deze opleidingen verloopt niet via Studielink. Tijdens het intakegesprek wordt gezamenlijk nagegaan of de opleiding past bij de ambities van de student, en of de kandidaat-student voldoet aan de toelatingseisen. Wanneer dit inderdaad het geval is, kan de kandidaat-student zich voor de masteropleidingen Medical Imaging/Radiation Oncology en Advanced Health Informatics Practice inschrijven.
Inschrijven voor deze masteropleidingen kan via: https://www.inholland.nl/academy/opleidingen/inschrijven/inschrijvenmicros 

Heb je een keuze gemaakt voor een masteropleiding en is tijdens het intakegesprek gebleken dat je voldoet aan alle voorwaarden én betreft het een masteropleiding waarvoor je je moet inschrijven via Studielink (Leren & Innoveren, Advanced Nursing Practise, Physician Assistant en Pedagogiek)? Ga dan naar de site van Studielink om je aan te melden. Om te kunnen inloggen bij Studielink, heb je een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD, dan kun je deze aanvragen via de website van DigiD. Je kunt alleen een DigiD aanvragen als je officieel staat ingeschreven bij een Nederlandse gemeente. Studenten met een woonadres buiten Nederland kunnen bij Studielink een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen om te kunnen inloggen.

Zodra je bent ingelogd in je Studielinkaccount kun je een inschrijvingsverzoek plaatsen voor studiejaar 2017-2018. Zorg dat je adresgegevens correct in Studielink staan zodat post van Inholland naar het juiste adres wordt verstuurd. 

 Meld je aan bij Studielink

Na de inschrijving via Studielink

Nadat je het inschrijvingsverzoek via Studielink hebt ingediend, ontvang je een e-mail ter bevestiging. Deze bevestiging betekent dat je verzoek doorgestuurd is naar Inholland.

Inschrijving afronden

Je bent pas ingeschreven als je tijdig d.w.z. vóór 31 augustus 2017 aan alle inschrijvingsvoorwaarden hebt voldaan. Als bevestiging hiervan ontvang je een bevestigingsbrief met je collegekaart.

Vragen?

Heb je vragen over het gebruik van Studielink zoals bijvoorbeeld over het wachtwoord, inloggen of het wijzigen van persoonsgegevens? Ga dan naar de website van Studielink.

 

Open Dagen masteropleidingen