Instromen hoger jaar/verkort

laden

Instromen hoger jaar/verkorte opleiding

Wil je als hogerejaars instromen of wil je een verkorte opleiding volgen? Dan kun je dat aangeven in Studielink. Heb je al een aanmeldingsverzoek in Studielink gedaan en dit niet aangegeven? Trek dan je aanmeldingsverzoek in en doe een nieuw verzoek.

Instromen hoger jaar

Als je wilt instromen als hogerejaars en dit hebt aangegeven in Studielink dan bekijkt je opleiding of je hiervoor in aanmerking komt. Vervolgens zal de opleiding hierover contact met je opnemen. Instromen in een hoger jaar is alleen mogelijk als je in september wilt starten en niet als je in februari wilt starten.

Verkort traject

Voor het aanmelden voor een verkort traject moet je in Studielink bij "Opleiding specifieke vragen" aangeven dat je de verkorte variant wilt volgen. De "Opleiding specifieke vragen" krijg je te zien als je een nieuwe inschrijving toevoegt nadat je je opleidingskeuze en het instroommoment hebt bevestigd. Vervolgens bekijkt de opleiding of je in aanmerking komt voor een verkort traject en neemt hierover contact met je op.

Meer informatie kun je tijdens kantoortijden contact opnemen met het Studie-informatiepunt via 0900 - 464 65 52 63 of info@Inholland.nl