Pedagogiek voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

Vraag het aan student Cynthia Oor

Ik ben Cynthia Oor, ik ben 22 jaar en ik ben derdejaarsstudent Pedagogiek aan Inholland Amsterdam. Ik loop momenteel fulltime stage bij Jeugdbescherming Amsterdam. Daarnaast werk ik in de kinderopvang en in het onderwijs.

Pedagogiek staat voor opvoedkunde en heeft betrekking tot jeugdigen van 0 tot 25 jaar. Een brede doelgroep, helemaal omdat je ook veel leert over ouders en het werken met andere professionals. Daarnaast sta jij zelf centraal tijdens de opleiding, je leert ook veel over jezelf.

Zelf wilde ik altijd gaan werken als docent Engels in het voortgezet onderwijs. De opleiding pedagogiek leek mij veel leuker en ik was er ondertussen achter dat ik niet alleen de puberdoelgroep interessant vond, maar juist ook de jongere en oudere kinderen. Ik ben nog iedere dag heel blij met mijn keuze voor de opleiding Pedagogiek.

Ik vind de studie heel interessant en goed vormgegeven bij Inholland. Daarnaast vertel ik graag vol passie over het werk. Juist omdat ik zo enthousiast ben, vertel ik jullie hier graag meer over.

Ben je benieuwd naar de opleiding Pedagogiek bij Inholland Amsterdam? Mail mij gerust.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!