Social Work voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

Vraag het aan student Danique Bierens

Mijn naam is Danique en ik ben derdejaarsstudent Social Work op Inholland Den Haag. Na mijn mbo-studie Journalistiek ben ik gestart op Inholland Den Haag. De kleinschaligheid van Inholland en de begeleiding van de docenten hebben de overstap van het mbo naar het hbo voor mij erg versoepeld.

De reden dat ik voor Social Work heb gekozen, is omdat ik graag met de doelgroep jeugd wil werken, maar andere opties en doelgroepen ook graag nog open wil houden. Dit is dan ook de reden geweest om niet voor de studie Pedagogiek te kiezen, maar mij te verdiepen in de doelgroep jeugd binnen de opleiding Social Work.

De sfeer binnen de opleiding ervaar ik als erg positief. Het is een leuke groep studenten en de docenten staan altijd voor je klaar als je ergens tegenaan loopt. Ook vind ik de opbouw van de studie prettig. De eerste twee jaar zijn vooral algemeen en in het derde jaar ga je een keuze maken voor een profiel waarin je je wilt verdiepen. De studie geeft op deze manier de ruimte om kennis te maken met meerdere doelgroepen en uiteindelijk een weloverwogen keuze te maken tot een specialisatie!

Wil jij meer weten over de opleiding, de overstap van het mbo naar het hbo of over het studeren op Inholland? Ik vertel je er graag meer over!

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228