Social Work voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

Vraag het aan student Marlinde van den Hoek

Ik ben Marlinde van den Hoek, 31 jaar oud en ik zit in het vierde leerjaar van de opleiding Social Work.

Het kiezen van een geschikte opleiding en hogeschool vond ik moeilijk. De eerste keer op Inholland was met een open avond en dit voelde meteen goed! De sfeer en de docenten maakten een goede indruk op mij. De opleiding trok mij aan omdat ik graag met jongeren/kinderen werk en het mij voldoening geeft als ik hen kan begeleiden bij hun problematiek.

Ik wil jou graag helpen om te onderzoeken of de opleiding Social Work iets voor jou is! Ik kan je informatie geven over de vakken, stages, het profiel Jeugd (vierde leerjaar), de kennis die je opdoet en hoe je persoonlijk kan veranderen door deze opleiding. Hoe je uiteindelijk groeit naar een professional.

Inmiddels heb ik ook drie keer stage gelopen (onder andere als gezinscoach multiprobleemgezinnen in het drang- en dwangkader) dus ik kan jou ook vertellen hoe de kennis die je hebt geleerd, kan toepassen in het werkveld.

Wat voor vragen je ook hebt, stel ze gerust! Ik zal ze met alle plezier beantwoorden!Bedankt. Ik probeer zo snel en duidelijk mogelijk je vraag te beantwoorden.

 

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!