Social Work voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

SW - Zoe van Rossum.jpg

Vraag het aan student Zoë van Rossum

Hallo, mijn naam is ben Zoë van Rossum en ik ben 21 jaar. Ik zit in het tweede jaar van de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) bij Hogeschool Inholland. Vanaf februari 2016 ben ik derdejaars student.

Voordat ik SPH ben gaan studeren heb ik de mbo-opleiding Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening gedaan. Ik wilde na mijn mbo-opleiding graag een hbo-opleiding doen omdat ik mij verder wilde ontwikkelen, ik ben mij gaan oriënteren en heb meerdere opleidingen bekeken. De opleiding SPH sprak mij het meeste aan omdat mij het leuk leek om in groepsverband te werken. De reden dat ik voor de opleiding SPH heb gekozen is omdat ik mij graag wil inzetten voor anderen en samen met de cliënt een leefwereld te creëren waar de cliënt zelfredzamer is. In de opleiding leer je naar jezelf te kijken voordat je een ander kunt gaan helpen.

Wat ik zo fijn vind aan Inholland Den Haag is dat het een kleinschalige school is waarbij docenten weten wie je bent. Hierdoor is het contact met docenten en klasgenoten persoonlijk.

Als je vragen hebt over de opleiding, hoe het gaat met stages of wat algemenere dingen, zoals de sfeer op school, dan kan je mij altijd mailen.Bedankt. Ik probeer zo snel en duidelijk mogelijk je vraag te beantwoorden.

 

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!