Technische Bedrijfskunde deeltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

Vraag het aan student Claudy Bruin

Op zoek naar een studie die je kan combineren met werk? Dan is Technische Bedrijfskunde deeltijd wellicht wat voor jou! Laat het woord ‘technisch’ je niet afschrikken. De studie is gericht op het efficiënt inrichten van bedrijfsprocessen, voornamelijk de processen die gebruik maken van technologie. Denk bijvoorbeeld aan machines waar producten mee gemaakt worden.

Ik ben Claudy Bruin, 27 jaar en werk al 5 jaar bij Bejo Zaden in Warmenhuizen. Een mooi bedrijf dat groentezaden van exclusieve kwaliteit veredelt, produceert en verkoopt. Het heeft een interessante bedrijfskolom waarin de natuur een belangrijke rol speelt. Ik ben nu werkzaam op kantoor, waar ik de directie van Bejo Zaden ondersteun. Ik ben begonnen aan de opleiding Technische Bedrijfskunde omdat ik in de toekomst graag meer betrokken wil zijn bij de inrichting van het primaire proces. Oftewel, mij bezighouden met de weg die de groentezaden aflegt om uiteindelijk bij de consument te komen. De combinatie van de studie en de praktijkschool Bejo Zaden is super. Ik heb al een aantal mooie projecten afgerond waarin ik het bedrijf Bejo steeds beter leer kennen en Bejo verblijd wordt met een antwoord op een vraagstuk. Het grote voordeel van een deeltijdstudie is dat je de stof gelijk kan toepassen in de praktijk. Hierdoor onthoud je de theorie beter. Overigens blijft het een pittige combinatie; studie en een drukke baan. De studie kost veel vrije tijd. Er wordt veel van je gevraagd in een kort tijdsbestek.

Ik kan mij voorstellen dat je graag wat meer informatie wilt hebben voordat je de knoop doorhakt om te starten aan de opleiding. Stel mij daarom jouw vragen over deze opleiding.Bedankt. Ik probeer zo snel en duidelijk mogelijk je vraag te beantwoorden.

 

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!