Technische Bedrijfskunde voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

TB - Martijn Kuijpers.jpg

Vraag het aan student Martijn Kuijpers

Mijn naam is Martijn Kuijpers en ik ben 22 jaar. Nadat ik de opleiding werktuigbouwkunde (mbo 4) in 2015 heb afgerond, ben ik in hetzelfde jaar gestart met de opleiding Technische Bedrijfskunde bij Inholland Alkmaar. Deze studie had ik al een aantal jaar op het oog, omdat de combinatie van techniek en bedrijfskunde mij erg aanspreekt.

De studie bevalt mij goed, je krijgt interessante lessen met veel lesstof waardoor je de aandacht bij de les wilt/moet houden. Naast de dagelijkse bezigheden op school is er nog tijd om leuke dingen te doen. Bijvoorbeeld kun je de schoolkroeg bezoeken, de Soos is in de kelder van de school te vinden waar je alle dagen binnen kunt lopen. Jaarlijks organiseert de studievereniging Technische Bedrijfskunde een binnenlandse en een buitenlandse studiereis, deze dagen worden altijd ingevuld met leuke en leerzame activiteiten waaronder een of meerdere bedrijfsbezoeken.

Heb je vragen over de opleiding, school of iets anders? Stuur mij dan gerust een mail.Bedankt. Ik probeer zo snel en duidelijk mogelijk je vraag te beantwoorden.

 

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!