Technische Bedrijfskunde (TBK) deeltijd

| Alkmaar |

Wat houdt de hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde deeltijd in?

Bij de bacheloropleiding Technische Bedrijfskunde staat het ontwerpen en verbeteren van bedrijfsprocessen centraal. Deze processen helpen een bedrijf om efficiënt en effectief te draaien. Alle onderdelen van een organisatie komen daarbij aan bod: de productieafdelingen, verkoop en marketing, distributie, maar ook financiën en personeelszaken. Je wordt opgeleid tot manager, adviseur of ondernemer in een industriële bedrijfsomgeving. Je moet daarom interesse hebben in mensen, organisaties, technologie, economie en marketing.

Opleiding Technische Bedrijfskunde (TBK) deeltijd: Iets voor jou?

Vind jij het een uitdaging om bedrijfsprocessen te optimaliseren waardoor de winstgevendheid van een bedrijf verbetert? Beschik je over organisatorische kwaliteiten? En wil je deze talenten verder uitbouwen in je werk?

Wil je studeren naast je werk en/of gezin? En wil je je studie zelfstandig en flexibel kunnen indelen en optimaal gebruik maken van de kennis en ervaring die je al hebt? Zo ja, dan is de vernieuwde deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde écht iets voor jou!

Flexibel deeltijdonderwijs

Bij flexibel onderwijs volgt het onderwijs jou. Op basis van de kennis en vaardigheden die je al hebt, stel je in samenspraak met de opleiding een persoonlijk studieprogramma samen. Met je eigen leercoach maak je een leerplan waarin je zelf je studievolgorde en -tempo bepaalt zodat je maximaal kunt versnellen. Je hebt regelmatig contact met jouw leercoach en hij/zij speelt een belangrijke rol bij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Leeropbrengsten die in een eerder leertraject of door werkervaring zijn behaald kun je laten valideren. Dit leidt tevens tot versnelling en meer maatwerk in je leertraject.