Tourism Management voltijd

Dé opleiding tot professioneel wereldburger

Nederlands | Engels
Toerisme is veel meer dan reizen alleen. Het is een wereld vol internationale contacten, maatschappelijke verantwoordelijkheid en elkaar snel opvolgende trends. Hoe combineer je duurzaamheid met winstgevendheid? Waar heeft de reiziger dit jaar behoefte aan? We begeleiden je op een persoonlijke manier bij het uitwerken van creatieve ideeën en het volgen van je interesses. Toerisme is een vakgebied dat je vormt. Het heeft zoveel verschillende aspecten dat je na deze opleiding automatisch breed inzetbaar bent. Een kritische professional die moeiteloos de weg vindt in het toerisme - en ver daarbuiten.

Lees meer over de opleiding Tourism Management

niveau
Bachelor
duur
4 jaar
Voltijd
locatie
Diemen, Haarlem en Rotterdam
taal
Nederlands

Online Open Dag 10 april

Meld je aan

Lees meer

Download de brochure

 

Probeer de opleiding uit

Kom proefstuderen

tourism-htro.jpg

Wat je moet weten over Tourism Management voltijd

  1. Het is een managementopleiding met een informele sfeer, betrokken docenten en grenzeloze carrièremogelijkheden.
  2. Er zijn drie samenwerkende vestigingen op urban locaties in Diemen, Haarlem en Rotterdam.
  3. De studie heeft een internationaal karakter en kan - deels of geheel - in het Engels worden gevolgd. Stagelopen in het buitenland is bij ons eerder regel dan uitzondering.
  4. Je krijgt snel inzicht in de toeristische werkomgeving en het belang van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid binnen de sector.
  5. Tijdens het specialiseren volg je je eigen interesses en heb je de keuze uit een breed aanbod van minoren op alle drie de vestigingen - of in het buitenland.
TM - Amsterdam-Marketing.jpg

Trots op

Amsterdam op de kaart zetten

Vijf studenten op vijf verschillende afdelingen. Allemaal hebben zij een bijzondere bijdrage geleverd om het mooiste van Amsterdam op de kaart zetten.  Miriam (International Tourism Management), Dylan, Nathalie, Marieke en Denise (Tourism Management) van Inholland Diemen vertellen over hun stage bij Amsterdam Marketing, waar ze zich 100 procent onderdeel van het team voelden. “We kregen echt het vertrouwen en voelden ons vrij om veel te ondernemen.”

Lees meer

Nieuws vanuit de opleidng Tourism Management

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!