Tuinbouw & Agribusiness deeltijd

| Delft |

Wat houdt de flexibele deeltijdopleiding Tuinbouw & Agribusiness in?

De flexibele deeltijdopleiding Tuinbouw & Agribusiness is geen standaard opleiding, integendeel. Want leren en jezelf ontwikkelen doe je voornamelijk in de praktijk. Dé plek waar de nieuwste ontwikkelingen plaatsvinden. We gaan uit van alle kennis, kwaliteiten en vaardigheden die jij al tijdens je werk en eventuele eerdere opleidingen hebt opgedaan. Jouw eigen leerbehoefte, persoonlijke werk- en privé-situatie en jouw ambities staan centraal. We brengen dat allemaal in kaart tijdens coachgesprekken en een zelfassessment. Op basis daarvan bepalen we samen met jou je leerdoelen. Vervolgens stellen we een individueel opleidingstraject samen waarin jij het beste uit jezelf kunt halen.

Je doet veel nieuwe kennis en ervaring op in je werkomgeving, in innovatieprojecten, tijdens groepssessies met je collega-studenten en experts maar ook via webinars en e-learning. En je leert hoe je die nieuwe kennis en ervaring optimaal kunt inzetten in je werk. Juist daarom ben je het grootste deel van de tijd actief op die ene, uitdagende plek waar je in onze visie het meeste leert en jezelf optimaal ontwikkelt: de echte praktijk. Je krijgt daarbij je persoonlijke leercoach, die je tijdens de studie begeleidt vanaf dag 1.

Flexibele deeltijdopleiding Tuinbouw & Agribusiness : iets voor jou?

Je werkt in de tuinbouw of de agribusiness. De sector waarin jij je helemaal thuis voelt. En waar je steeds weer te maken hebt met nieuwe vaktechnische, economische en duurzame uitdagingen. Wil jij in je werk voorop blijven lopen en toekomstbepalende vraagstukken adequaat kunnen aanpakken en oplossen? Nieuwe kennis, vaardigheden en ervaringen opdoen en een diploma of certificaat op hbo-niveau halen, zodat je kunt bijdragen aan de innovatieve ontwikkelingen en het succes van jouw bedrijf, keten of branche? Zonder dat je daar per se voor terug moet naar de schoolbanken en alleen maar met je neus in de boeken verdwijnt? Kies dan voor de ongekende mogelijkheden van de flexibele deeltijdopleiding Tuinbouw en Agribusiness. Leren en jezelf ontwikkelen doe je bij ons in de praktijk. Dé plek waar de nieuwste ontwikkelingen plaatsvinden!