Tuinbouw & Agribusiness voltijd

| Delft |

Wat houdt de hbo-opleiding Tuinbouw & Agribusiness voltijd in?

Nederland is wereldspeler op tuinbouwgebied. Onze bloemen en groenten gaan de hele wereld over. Maar voordat deze producten op de markt komen, moet er een heleboel gebeuren. De opleiding Tuinbouw & Agribusiness richt zich op het ontwikkelen, produceren en het vermarkten van deze producten.

Opleiding Tuinbouw & Agribusiness voltijd: iets voor jou?

De Nederlandse tuinbouw is internationaal van hoog niveau en is continu in beweging. In de sector speelt meer dan je op het eerste gezicht denkt en ziet.
Lijkt het je leuk om innovaties op veredelings- of teeltkundig gebied te ontwikkelen? Wil je weten hoe het zit met de teelt van de mooiste bloemen, biologische gewasbescherming of waar je allemaal rekening mee moet houden bij het runnen van een superkas? Zie jij jezelf al internationaal zaken doen door de oogst van 's ochtends diezelfde dag nog via de veiling te verkopen en naar de andere kant van de wereld te vervoeren?
Dan ben jij een prima kandidaat voor de opleiding Tuinbouw & Agribusiness.

Steeds meer multinationals hebben behoefte aan goed opgeleide young professionals die in binnen- en buitenland ingezet kunnen worden. Het gaat hierbij om verschillende functies in de keten, dus van onderzoeker, veredelaar, productmanager, teeltspecialist tot en met verkoopmanager. Tijdens de voltijd hbo-opleiding Tuinbouw & Agribusiness leer je om te gaan met al deze uitdagingen.