Werktuigbouwkunde voltijd

Heb je vragen over deze opleiding, of over Inholland? Stel ze aan mij.

WTB - Lennard Dunselman.jpg

Vraag het aan student Lennard Dunselman

Mijn naam is Lennard Dunselman. Ik ben student in het vierde leerjaar van de opleiding Werktuigbouwkunde aan Hogeschool Inholland te Alkmaar. Voordat ik aan deze opleiding begon, heb ik de havo afgerond met een Natuur en Techniek profiel, met als keuzevakken NLT (natuur, leven en technologie) en Duits. Naast het studeren ben ik werkzaam als technisch tekenaar en besteed ik tijd aan mijn hobby’s zoals tekenen, schilderen en origami.

Ik heb altijd al veel interesse en plezier in wiskunde, natuurkunde en techniek gehad wat de keuze voor werktuigbouwkunde niet moeilijk maakte.

De sfeer binnen de opleiding is erg prettig, een leuke klas en goed contact met docenten die je echt kennen maakt het gezellig. Verder is de school is makkelijk bereikbaar, lopend of met het openbaar vervoer vanaf station Alkmaar.

Als er vragen zijn over de opleiding Werktuigbouwkunde of het studeren bij Inholland Alkmaar, stuur me dan gerust een mailtje!Bedankt. Ik probeer zo snel en duidelijk mogelijk je vraag te beantwoorden.

 

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!