Incollab is het eerste digitale leerwerkbedrijf opgericht en gerund door studenten van hogeschool Inholland

Studenten van de opleidingen Business, Finance en Law gaan in gesprek met de ondernemer om allerlei vraagstukken aan te pakken. Bij de aanpak en uitwerking van de vraagstukken worden de studenten ondersteund door een team van experts bestaande uit docenten en ondernemers uit de praktijk. De studenten benaderen een vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken en komen daardoor met innovatieve oplossingen en ludieke acties. Naast het feit dat de studenten multidisciplinair samenwerken wordt op regelmatige basis ook de samenwerking gezocht met ROC colleges. Dit is het geval als er vraagstukken binnenkomen die ict gerelateerd zijn.

Opleiding
Business, Finance and Law
Betrokken studenten
6
Jaargang
1
Beroepsproduct
Advies

Kom meer te weten over deze case

Beroepsproduct

De studenten bij InCollab voorzien ondernemers van praktisch en behapbaar advies op gebied van financiën, business development, marketing, accounting, juridisch advies, sales en verkopen. 

De gegeven adviezen zijn vrijwel altijd maatwerk en gebaseerd op onderzoek.

Lees meer hierover

Ervaringen van onze studenten

Studenten werken bij InCollab om ervaring op te doen voordat ze toetreden tot de arbeidsmarkt. Ze krijgen de kans om zichzelf te ontwikkelen, nieuwe kennis op te doen en samen te werken met andere disciplines. 

"Werken bij Incollab geeft me de kans om te laten zien wat ik kan en ik krijg ondersteuning als dat nodig is."

Door de samenwerking met het werkveld al tijdens de opleiding op te zoeken zijn de studenten beter voorbereid op de arbeidsmarkt.