Proefstuderen bij Leraar Basisonderwijs (Pabo)

13
april
2021

Alkmaar

Voltijd
10:00 - 11:30 uur

Wat kun je verwachten?
Natuurlijk kun je ook nu bij ons komen Proefstuderen. Weliswaar online, net als al onze reguliere lessen op dit moment. Misschien weet je al sinds de basisschool dat je leraar wilt worden. En dat je net zo inspirerend wilt zijn als de juf of meester die jij vroeger had. Boeiende verhalen vertellen, jouw leerlingen meenemen in de wondere wereld van cijfers en letters. Hen elke dag laten groeien. Leraar zijn is meer dan een beroep, het is een roeping. De hbo-opleiding Leraar Basisonderwijs (pabo) van Hogeschool Inholland bied je een stevige basis waarmee je in onderwijsland veel kanten op kunt. Tijdens het Proefstuderen kun je ook een beetje sfeer proeven d.m.v. filmpjes over studeren bij Hogeschool Inholland Alkmaar en het studentenleven. Ook dat is heel belangrijk voor je uiteindelijke studiekeuze.

Hoe werkt Online Proefstuderen?
Je ontvangt een paar dagen van te voren een link voor deelname aan een sessie via MS Teams. Op de afgesproken tijd en datum nodigen we je uit voor deze sessie en doe je via videobellen mee samen met andere Proefstudeerders. De sessie wordt begeleid door onze docenten en studenten. Je kunt al je vragen aan hen stellen, bijvoorbeeld via de chatfunctie.

Wat heb je nodig?
Je eigen device (laptop, PC of telefoon) en een e-mailadres.

Wanneer
Het Online Proefstuderen vindt plaats op 13 april. We starten om 10.00 uur, eindtijd is ongeveer 11.30 uur.

Leer hoe jij een meesterlijke leerkracht wordt! Meld je nu aan voor Proefstuderen bij de opleiding leraar Basisonderwijs. Zien we je binnenkort?

Hopelijk bevestigt deze Proefstudeersessie dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien twijfel je of heb je nog bepaalde vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder.