Proefstuderen bij Business Studies

15
april
2021

Alkmaar

Voltijd
09:30 - 11:30 uur

Wat kun je verwachten?
Natuurlijk kun je ook nu bij ons komen Proefstuderen. Weliswaar online, net als al onze reguliere lessen op dit moment. Tijdens het online proefstuderen maak je door middel van een kort programma kennis met de opleiding Business Studies. Je wilt later graag het zakenleven in, maar je weet nog niet goed in welke vorm. Toch weet je dat jij thuishoort in de wereld van Business en Finance! Je krijgt ook meer informatie over de afstudeerrichtingen marketing, management en beleid, ondernemen, logistiek, human resource management en financiën.

Tijdens het Proefstuderen krijg je een korte uitleg over Business studies, volg je een aantal mini-colleges en zal een student zijn studie-ervaring met jullie delen. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding. Je kunt ook een beetje sfeer proeven d.m.v. filmpjes over studeren bij Hogeschool Inholland Alkmaar en het studentenleven. Ook dat is heel belangrijk voor je uiteindelijke studiekeuze.

Hoe werkt Online Proefstuderen?
Je ontvangt een paar dagen van te voren een link voor deelname aan een sessie via MS Teams. Op de afgesproken tijd en datum nodigen we je uit voor deze sessie en doe je via videobellen mee samen met andere Proefstudeerders. De sessie wordt begeleid door onze docenten en studenten. Je kunt al je vragen aan hen stellen, bijvoorbeeld via de chatfunctie.

Wat heb je nodig?
Een eigen laptop of PC (Windows) en een e-mailadres.

Wanneer
Het Online Proefstuderen vindt plaats op 2 februari. We starten om 9.30 uur, eindtijd is ongeveer 11.30 uur

Voor vragen over het Proefstuderen kun je contact opnemen met Annette.groot@inholland.nl.

Hopelijk bevestigt deze Proefstudeerochtend dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien twijfel je, of heb je nog bepaalde vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder.