Proefstuderen bij Verpleegkunde

15
april
2021

Alkmaar

Voltijd
09:30 - 11:00 uur

Online Proefstuderen, wat kun je verwachten?
Natuurlijk kun je ook nu bij ons komen Proefstuderen. Weliswaar online, net als al onze reguliere lessen op dit moment. Verpleegkunde gaat over mensen die zorg nodig hebben. In die volgorde: eerst de mens, dan de zorg. Want met de opleiding Verpleegkunde (hbo-v) leer jij dat iemand meer is dan zijn medisch probleem. Jij hebt oog voor het individu in zijn sociale omgeving. Dankzij jouw onderzoekende houding zie je waar zijn probleem ontstaat en hoe je hem kan helpen weer gezond te worden.

Je krijgt vandaag een voorbeeld van een les die je online kunt meekijken. Ook zal een student die nu de opleiding Verpleegkunde volgt al je vragen beantwoorden. Tijdens het Proefstuderen kun je ook een beetje sfeer proeven d.m.v. filmpjes over studeren bij Hogeschool Inholland Alkmaar en het studentenleven.

Hoe werkt Online Proefstuderen?
Je ontvangt een paar dagen van te voren een link voor deelname aan een sessie via MS Teams. Op de afgesproken tijd en datum nodigen we je uit voor deze sessie en doe je via videobellen mee samen met andere Proefstudeerders. De sessie wordt begeleid door onze docenten en studenten. Je kunt al je vragen aan hen stellen, bijvoorbeeld via de chatfunctie.

Wat heb je nodig?
Je eigen device (laptop, PC of telefoon) en een e-mailadres.

Wanneer
Het Online Proefstuderen vindt plaats op 15 april. We starten om 9.30 uur, eindtijd is ongeveer 11.00 uur.

Meld je nu aan voor Proefstuderen bij de opleiding Verpleegkunde. Zien we je binnenkort?

Hopelijk bevestigt deze Proefstudeersessie dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien twijfel je of heb je nog bepaalde vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder.