Proefstuderen bij Business IT & Management

19
maart
2021

Alkmaar

Voltijd
14:00 - 15:00 uur

Online Proefstuderen, wat kun je verwachten?
Natuurlijk kun je ook nu bij ons komen Proefstuderen. Weliswaar online, net als al de meest lessen op dit moment.

Je krijgt een les procesgericht denken, nu extra actueel omdat er vaak door gehaast te werken in grote projecten kleine fouten worden gemaakt die grote gevolgen kunnen hebben. Ook ga je aan de slag met een echt stukje practicum procesgericht denken. Tijdens het online Proefstuderen kun je ook een beetje sfeer proeven d.m.v. filmpjes over studeren bij Hogeschool Inholland Alkmaar en het studentenleven. Ook dat is heel belangrijk voor je uiteindelijke studiekeuze.

Hoe werkt Online Proefstuderen?
Je ontvangt een paar dagen van te voren een link voor deelname aan een sessie via MS Teams. Op de afgesproken tijd en datum nodigen we je uit voor deze sessie en doe je via videobellen mee samen met andere Proefstudeerders. De sessie wordt begeleid door onze docenten en studenten. Je kunt al je vragen aan hen stellen, bijvoorbeeld via de chatfunctie.

Wat heb je nodig?
Een eigen laptop of PC (Windows) en een e-mailadres. Optioneel een microfoon om de communicatie wat soepeler te laten verlopen.

Wanneer
Het Online Proefstuderen vindt plaats op 19 maart. We starten om 14.00 uur, eindtijd is ongeveer 15.00 uur.

Meld je nu aan voor Proefstuderen bij de opleiding Business IT & Management. Zien we je binnenkort?

Hopelijk bevestigt deze Proefstudeersessie dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien twijfel je of heb je nog bepaalde vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder.